Van visszatérő álmotok egy családtagotokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nekem a nagymamámmal vannak visszatérő álmaim, aki már sajnos:( nincs közöttünk.Mindig azt álmodom,hogy él ..és amikor felriadok pár másodpercig el is hiszem:)Mert előtte álmomban beszélek vele...és jó érzés tudni,hogy "van" nekem!!Tudom kicsit furcsának tűnik ez az egész NEE nézzetek bolondnak!!Lehet,hogy annyira mélyen alszom ,vagy ez az amikor azt írja az irodalom,hogy a "szíved mélyén megőrzöd"!:)Előre is köszönöm szépen a válaszokat!!2010. márc. 29. 07:50
1/2 anonim válasza:
Van visszatérő, és nincs is ebben semmi különös. Az álmaidban a vágyaid vagy a félelmeid öltenek alakot. Te nyilván szeretted a nagymamádat és hiányzik. Álmodban az agyad "eljátszik" a gondolattal, hogy még mindig él, mintegy kölcsönzi neked az álom idejére :) Idővel nem lesz olyan gyakori majd.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos már 12 éve nincs velünk,és enyhült a fájdalmam de nem tudom elengedni őt!Sőt amikor pogácsát sütök,vagy nyáron amikor náluk nyaraltam és eszembe jut valami,vagy látok egy hasonló nénikét az utcán menni, összeszorul mellkasomés erőssebben "hiányzik"!!:(Köszönöm szépen a hozzászólást!!
2010. márc. 29. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!