Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valakit...

Létezik olyan, hogy valakit elátkoznak és tényleg hat rá?

Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, létezik.
2019. dec. 25. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Eddig soha senki nem tudott ilyesmit bemutatni.
2019. dec. 26. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam sajna ez tuti működik, mert sokan átmennek rajtam, úgy értem, hogy sorozatosan kihasználnak, átb×nak.
2019. dec. 26. 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Másnaposan szokott lenni.
2019. dec. 26. 07:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Van ám. Volt hogy besegítettem a sorsnak abba, hogy valaki kitanuljon valamit, ehhez sajnos az kellett, hogy masszívan tükröt mutasson neki a sors. Napi összesen 10 percet se meditáltam és egy hét után már nyilvánosan siránkozott, hogy valami nem klappól. Egy hónap után mintha kicserélték volna, utána abbahagytam, rá újabb kb egy hétre látszott, hogy már nem komor, bús, és még is normális maradt, nem ment vissza egy bunkó parasztba.
2019. dec. 26. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Átokhoz is boszorkány vagy mágus kell? Vagy elég, ha a laikus átkozó folyamatosan koncentrál? Például arra: csak azt kapja, amit ő adott nekem! Ha erre koncentrálok huzamos ideig, hatni fog? Vagy csak egy vicc?
2019. dec. 26. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam is volt átok. Teljesen tönkrement az életem. Ismétlődtek a tragédiák, majd amikor levette rólam egy hozzáértő ember, onnantól kezdve minden máshogyan működött. Tényleg így volt.
2019. dec. 26. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!