HOWTO: Telepátia két ember közt?
Hogyan lehetséges két ember között ilyen kapcsolatot kialakítani? Főleg, ha már "normál" értelemben is elég közel állnak egymáshoz, lelkileg is.
Szóval milyen tök jó lenne, ha még inkább egymásra hangolódhatnánk és egymás gondolatait, érzéseit szavak nélkül is értenénk. Ha meg távolról is működik, a telefonköltséget is meg lehetne spórolni. :)
Ha valaki tudja, hogy kell, vagy ismer valakit, aki igen, akkor szóljon. Köszi!
Azért szerintem ez nem úgy működik, hogy még a gondolatait is (szó szerint) hallod. :)
Csak pl ugyanarra gondoltok, vagy megérzitek ha a másikkal valami történik, de nem vagy azért benne teljesen biztos. Nekem pl szokott olyan lenni, hogy akivel nagyon összehangolódok, azzal van hogy pl MSN-en ugyanazt írom, vagy élő szóban is képesek vagyunk ugyanazt mondani, meg sok mindent ugyanúgy csinálni.
Ez olyanokkal működik akit igazán szeretsz és ismered is.
Hát azért ez se rossz, de én úgy szeretném, hogy tudnánk gondolatban beszélgetni pl. :)
Tök jó lenne, biztos sokkal másabb mint szóban, meg mások se hallanák, és talán a távolból is működne. Szóval ilyet nem lehet sehogy? :(
Ha eléred a bizonyos mentális érettséget/szintet, akkor jöhet létre...de csak te kezdeményezhetsz, ha a párod is elsajátítja, akkor ő is képessé válik az indításra. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!