Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan jöjjek ki a "résből"?

Hogyan jöjjek ki a "résből"?

Figyelt kérdés
Az a bajom, örökké elégedetlen vagyok, sosem azt értékelem, amit élertem, aki vagyok, hanem állandóan ragodom, mit nem értem meg el, mi az, amiben mások jobbak. Hogy tudnék ezen segíteni?
2019. dec. 21. 21:08
 1/5 anonim válasza:
62%

Már az egy jó lépés lenne, ha nem az ezotériában keresnéd a választ.

Egyébként pszichológus. A megfelelési kényszer és önbizalom hiány ami neked van.

De így, látatlanban senki sem fog tudni mondani semmi konkrétat neked itt.

2019. dec. 21. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez az az érzés ami feljebb visz a társadalmi ranglétrán, ha követed azt amit kér. Amit elértél kevés, érj el még többet. Nem vagy elég jó, legyél jobb. Lehet, hogy sohasem leszel jobb annál, akinek a teljesítményét aktuálisan követed, vagy több ember teljesítményeit de közben már nagyságrendekkel túlléptél azokon, akiknek a teljesítményét korábban példaként láttad. Amikor eléred azt a szintet amit a lehetőségeidhez képest nem lehet egy szinttel már túllépni, de a saját szinteden még kerülhetsz a legjobbak közé akkor már elégedett leszel azzal, amit elértél, ami vagy. Közben telik ugyan az idő, de akiket magad körül láttál elégedettnek, azokból akit még ismersz, akit még látsz az már csak a maga tehetetlenségében vágyik a sorsod után. Ő az aki sohasem lesz már elégedett. Az alázadatosság erény, ami magasabbra visz.
2019. dec. 21. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Erős önigazolási kényszered van, maximalista vagy, gyerekkorodban beállított negatív viselkedésminták, tiltófák okozzák. Ebből egyedül nem fogsz tudni kijönni, érdemes egy szakembert felkeresned. Ha sosem vagy megelégedve azzal amid van, akkor egy állandó harc, megfelelési küzdelem lesz az egész életed, sosem leszel boldog.
2019. dec. 22. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha elfogadnád magad úgy ahogy vagy, akkor kikerülnél a "résből"

a szeretet ereje segít

2019. dec. 22. 03:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Túl sok a szabadidőd, foglald el magad valami értelmessel, segíts másokon!
2019. dec. 22. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!