Egyes emberek mégis hogy képzelik azt hogy nincsen folytatás a halál után?
Mi ez az undorító pesszimista elképzelés hogy a halál után nincs semmi?????
Én szerintem kell hogy legyen egy sokkal szebb és tökéletes valóság a túlvilágon
Üdvözlettel Péter
24/f
A haláltól való félelem miatt megnyugvást keresnek és ebben találják meg.
Valamint a tetteinknek következménye van amiért fizetni kell.
Egyes elképzelések szerint a démonok vádolják az ember lelkét egy vámhelyen és lehúzzák a kárhozatra. Mások szerint hit vagy annak hiánya számít és nem a tettek, a végén.
Az emberek többsége manapság racionális lény, már nem elégítik ki a babonák, különös fantáziák és világok.
Megmarad ez mese szintjén, így van rendjén!
"Egyes emberek mégis hogy képzelik azt hogy nincsen folytatás a halál után?"
Minden csak hit, az is ha abban hiszünk hogy van túlvilág, és az is ha abban hiszünk hogy nincs. Ami valójában vagy, AZ megelőzi a kérdéseket, de még a test születését is.
Kik azok aki vitáznak a lét kérdésein, kik azok akiknek anyagi javakra van szüksége hogy valakinek érezhessék magukat, és kik azok akik spirituális utat járva el akarnak érni egy tökéletes létállapotot, a megvilágosodást? A spirituális út végén ugyan ebbe az anyagi világba érkezel vissza, bármilyen betekintésed is volt a valóságba, de megtisztulva minden elképzeléstől és hamis vágytól mentesen jelenlévőként érkezel "vissza".
Nem lesz ott a hamis én érzet, aki valaki akar lenni valami elérése által. Ez maga a megvilágosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!