Ha valaha folytatnák a Harry Potter sorozatot egy olyan történettel amiben ismét előkerülne a Bodzapálca akkor hogyan magyaráznák meg, hogy a filmben el lett törve a könyvben meg nem, és hol találnák meg?
Mert ugye a könyvben vissza lett helyezve a koporsóba a filmben pedig el lett törve!
Végül pedig hogyan állítanák újra össze a filmen ha összetört?
Tudom, hogy valószínűleg nem fogják újra elővenni ezt a pálcát és történetszálat, ez csak egy elméleti kérdés!
Csak összehoznának valami bullshitet hogy "a pálcát nem lehet elpusztítani, mert újra összrakja magát", mint a horcruxok vagy "volt még egy hatalmasabb pálca ooooo"
Ollivander szerintem nem tudná megjavítani, mégis a halál egyik ereklyéjéről van szó. Ron pálcáját se tudta megjavítani, pedig azt még tartotta is valami össze, Harry eredeti pálcája kettétörött, azt se tudta megjavítani, csak a Bodzapálca.
Egyrészt kerestem egy újabb bullshit lehetőséget.
De úgy értettem ha "nagyrészt" a szintén "elméletben létező új" könyv alapján történnének az események akkor valószínűleg dramaturgiailag ugyanott keresnék a film változatban is a pálcát, (bár lehet rosszul feltételezem) a könyvben nyilván ép lenne, csak a filmen a széttört pálcát találnák meg!
A véres dolog is egy ilyen bullshit gondolat, hogy az aki széttörte (a pálca utolsó ura) dönthet úgy, hogy újra egyesíti és a vérével ezt meg is teheti!
"A véres dolog is egy ilyen bullshit gondolat, hogy az aki széttörte (a pálca utolsó ura) dönthet úgy, hogy újra egyesíti és a vérével ezt meg is teheti!"
Tehát újra elfogadja a pálca "hatalmát", mert ugye el sem vesztette! Csak eltörte.
"A stúdió ráadásul a film sikeressége esetén akár egy egész sorozatot is indítana az új főszereplők vezetésével. A forgatókönyvet egyébként a hírek szerint maga J.K. Rowling írná, a rendezői székbe pedig a Harry Potter-veterán David Yates-t szeretnék megnyerni."
Tehát még akár visszatérhet a Bodzapálca is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!