Szerintetek Tom Denemnek volt valaha baratnoje? (Harry Potter) Jokepu volt nm de? Es Harry ot sosem emliti az irono hogy jokepu volt e?
Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 21:40
1/12 anonim válasza:
viszont ebből lehetne csinálni egy folytatást, hogy voldemortnak van egy eltitkolt gyereke aki bosszút áll:D
2/12 anonim válasza:
1-es: erre én is gondoltam már :D
Egyébként nem hiszem, hogy lett volna báratnője, mert szerlemi bájital hatása alatt fogant, és így nem tud szeretni vagy mi. :D
3/12 anonim válasza:
2: Honnan szeded, hogy azért nem tud szeretni, mert szerelmi bájital hatása alatt fogant? Ezt még sose hallottam.
4/12 anonim válasza:
meg attól hogy nem tud szeretni, dugni lehet:D
5/12 anonim válasza:
3: a könyvben nem volt benne, de Rowling a 7. rész megírása után nyilatkozta ezt, ha jól emlékszem.
6/12 anonim válasza:
De attól, hogy nem tud szeretni, még lehetnek testi igényei. :P
7/12 anonim válasza:
Ezt értem, és el is fogadom, de a kérdésre a válaszom továbbra, hogy barátnője nem volt. (Max olyan "barátnője", akivel csak b*szni akart. :D)
9/12 anonim válasza:
J.K Rowling mondta, hogy nem tud szeretni
10/12 anonim válasza:
A 8. részben ( a szövegkönyvben) kiderül, hogy igenis van egy eltitkolt lánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!