Szerintetek Tom Denemnek volt valaha baratnoje? (Harry Potter) Jokepu volt nm de? Es Harry ot sosem emliti az irono hogy jokepu volt e?
Szia!
Szerintem volt. Ha azt veszem alapul, hogy Tom Denem azon ügyködött, hogy mindenkit megtévesszen, akkor abba a képbe nagyon is beleillik egy lányt. Elvégre osztályelső, prefektus, egy szerény, csendes, de tehetséges árva - Rajongtak érte a tanárok, és ezt szerintem csak fokozta volna egy édes, kamaszkori szerelem egy szintén okos, kedves, szép lánnyal. Ők lehettek kb a Roxfort álompárja, azt leszámítva, hogy Tom nyilvánvalóan nem szerette, csak felhasználta. Barátai sem voltak, mégis csodálattól csillogó szemek veszik körül az órán - Azok a fiúk azt hitték, barátok, Tom szemében pedig inkább alattvalók, csatlósok.
Mivel pszichopata, pontosan tudja, mit kell tennie, hogy mások előtt normálisnak, szerethetőnek tűnjön - A barátnő is pont ez a kategória.
Szóval szerintem volt, de csak mint kellék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!