Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csukott szemmel látas?

VízililiomPamacs kérdése:

Csukott szemmel látas?

Figyelt kérdés
Délután épp az ágyamban pihentem és az tünt fel, hogy làtok de tudom hogy csukva volt a szemem. Meg is néztem, megtapintottam és teljesen csukva volt. Pedig tisztán láttam a szobàt. Ez mitől lehetséges? Első alkalom hogy ilyen törtent velem. Lehet megjegyzem, hogy előtte mikor feleteséget làttam néha pulzáló lila fényt és fény buborékokat láttam. Es aztan tortent ez. Lehet megnyilt a harmadik szemem? Vagy valami asztaralis latas? A trollkodok kerem kimeljenek es ertelmes ilyen temaban ottho levo urakat holgyeket kerem csak valaszoni ha lehet. Köszönöm!

2019. nov. 27. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég furcsa, hiszen erre az egyetlen magyarzat a halucináció lenne, de egyértelmű hogy nem lehetett halucinációd. Ami még lehetséges, hogy tulajdonképpen álmodtál, csak az agyad "nem kapcsolt ki" így valóságnak fogtad fel.
2019. nov. 27. 12:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Lehet, de akkor hogyan magyaràzod azt hogy csukott szemmel tudtam mobilozni? Söt tévézni is. Nem hinném hogy álom lett volna mert állás kozben is probaltam es sikerult kozben lepten picit csukott szemmel tokeletes lattam midnent!
2019. nov. 27. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a youtube dobta ezt a videót, de csak elkezdtem nézni, itt ugyanezt produkálja a kislány. A harmadik szemmel való látó képesség ahogy így látom a címét.

Szerintem tök jó képesség. :D

Nézd meg!

https://www.youtube.com/watch?v=ZtLkzg8bFgA&pbjreload=10&ytb..

2019. nov. 27. 13:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Most se tudom nézni, mert az a jóga mester nagyon vicces :D
2019. nov. 27. 14:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg az :D vagy csak fáradtság miatti halucinácio?:( remelem azert majd tudok aludni mert modt nem megy pedig nagyon almos vagyok l.. de mondjuk hallucinacio csak nem lehet ha tudok telozni csukott szemmel sot tevet nezni is nem? Direkt csekkoltam es levoltak csukva szorosan
2019. nov. 27. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon fáradt és kimerült vagy akkor a valóság és az álomképek képesek összecsúszni, észre sem veszed és már álmodsz, víziók, hallucinációk jelenhetnek meg, miközben azt hiszed még ébren vagy. Ne játszadozz ezzel!
2019. nov. 28. 01:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt hoy magyarazod akkor hogy en eber voltam egyaltalan nem almos csak ledoltem az agyra ennyi!!
2019. nov. 28. 07:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Minfenre van magyarázat
2019. nov. 29. 02:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Na akkor add meg!!!
2019. nov. 29. 06:01
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

" nem almos csak ledoltem az agyra ennyi!!

"

És elaludtál csak nem emlékszel

Vagy b. Kamu az egész

2019. nov. 29. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!