Szerinted Mi lehet a Fekete lyukban?
Szerinted ha valaki bekerül a fekete lyukba mitörténik vele?
talán Új dimenzióba keveredik vagy egyszerüen csak meghal?
Trágár hozzászólásokat légyszi ne írjatok köszi!
Sztem ott aztán semmi sincs, ami oda megerül az atomjaira hullik, aztán az atomjai is széthullanak, és röntgen meg egyéb sugárzás lesz belőlük, ami persze ugyanúgy elnyelődik..
Azt olvastam erről, hogy a fekete lyukak azok olyan pontjai a naprendszernek ahol a tömeg önmagába sürüsödik össze.
A Folyamat öngerjesztő és végtelen, mivel minnél többminden kerül bele annál nagyobb lesz a tömege és annál sürübb lesz, ami miatta tömegvonzása is nő..
Emiatt a fekete lyukak folyamatosan nőnek..
Na, végre egy értelmes téma :)
Én csak csendben figyelek-remélem lesznek hasznos hozzászólások még :)
De végülis senkisem tudhatja hogy mi lehet ott!
Szerintem is egy új dimenzióba keveredünk!
Szerintem simán meghalsz,de ha lenne valami amivel elmehetsz mellette anélkül h meghalnák, akkor időutaznál.
Magyarázat:A közelében lassabban telik az idő,de kint(földön) nem.Szóval amíg elrepülsz mellette addig anig öregedsz, kint viszont eltelik sokszor annyi idő.
www.kryon.hu
A 2010.04.24-i közvetítés fordítását olvasd el. Ha tök kínai, tekerd a "Dolgok, amiket nem is feltételezel, gamma energia" fejezetéhez, ott néhány mondatban kapsz egy magyarázatot kérdésedre.
Kinek-kinek hite szerint.
12:07
Istenem ennyi baromságot ami azon az oldalon van. Talált valahol néhány jól hangzó kifejezést és mondatokat alkotott belőlük. Az úgy látszik nem zavarta, hogy teljesen értelmetlen dolgokat ír. Értelmes kérdésre nem "illik" ilyen választ adni.
"Szerinted ha valaki bekerül a fekete lyukba mitörténik vele?
talán Új dimenzióba keveredik vagy egyszerüen csak meghal?"
Bekerülni élve(emberi formában)a fekete lyuk belselyébe lehetettlen, de még megközelíteni is. Szóval meghal.
De a lelkünk(energia ami nem vész el csak átalakul)talán bekerülhet de hogy mi történik ott vele azt senki emberfia nemtudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!