Lehetséges az hogy egy párhuzamos világban a jó döntést hoztam meg, és abban a dimenzióban most boldogan élek (azzal akit szerettem)?
Vagy az is előfordulhat hogy ott nem szoktam rá a kábítószerekre, és ott rendben van az életem?
Csak eljátszottam a gondolattal, és olyan nyugodt érzés fog el ha belegondolok hogy a kvantumfizika szerinti párhuzamos világban is lehet egy olyan mint "én" és neki rendben van az élete...
Háát az a helyzet hogy sajnos nem így van. Intravénás szerhasználó vagyok, és igen a heroint is használtam már. Viszont ez már elég rég volt, és most a hernyó miatt nem kell aggódnom, mivel nem tudok hozzá jutni. Lényegében, tömören ezért is vagyok tiszta, mert nincs pénzem drogokra.. Viszont ettől a függőségem nem múlt el. Bár szerintem egész életemben függő voltam.
Most próbálok tiszta maradni, meditációt gyakorlok, és kérdéseket teszek fel, meg szórakoztatom magam elméletekkel (ahogy ez szerintem ebből a kérdésből is látszik).
Mivel eddig nem sikerül leszoknom, és normális életet élnem + a párkapcsolatom is a drogok miatt ment tönkre - vagyis totális kudarc az életem - tök jó elképzelni hogy minden frankó.
Ha már a helyzetemen nem nagyon tudok javítani, akkor szerintem szórakoztathatom magam kicsit 😊
# 11
Amúgy igen a kóla volt az egyik kedvencem, mert ugyan rövid időre de az adja a legtisztább boldogságot.
A füvet meg azért szeretem mert jól lehet tőle gondolkodni.
De talán valójában az összes érzés csak egy "álom". Nem valóságos, csupán ez a "humán ködgép" illúziókban tart.
Hogy mi a valóság? Talán nincs is olyan. Hogy mi lesz ezzel a világgal miután meghalok? Kit érdekel..
Lehet csak egy illúzió a dobozban, amiben egyszerre él, és halott is a cicus..
Viszont most vissza kell térnem a valóságba.
Köszönöm a válaszokat!
# 19
Az hogy hogyan találta ki szerintem tökmind1
Bár a 10. hozzászólásomban már kifejtettem hogy nem tudjuk mi a valóságosabb.. Ha mondjuk az agyunkban lévő receptorok lsd-t vesznek fel - akkor ugye megváltozik "számunkra" a valóság. (Mintha pl egy másféle lencsén át szemlélnénk a világot.) De ait most látunk az is egy "lencse". Csak most szerotonint vesznek fel a receptorok. Ez szerintem ugyanúgy egy "természetesen" beállított nézőpont. Az a helyzet hogy szerintem egyik sem valóságos!
A mai (főleg elektronikai) dolgok nagy jó része ezen a paradoxonon alapszik. Ráadásul a kvantumfizika törvényszerűségei már meghatározták ezt az elméletet, a cicás szemléltető példa csak ennek a felnagyítása (abszurditása) volt..
Pont hogy a kvantumfizika jelenlegi határai kezdenek rámutatni a valóságra, miszerint minden amit tudunk egy hatalmas illúzió. A tudat illúziója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!