Lehetséges az hogy egy párhuzamos világban a jó döntést hoztam meg, és abban a dimenzióban most boldogan élek (azzal akit szerettem)?
Vagy az is előfordulhat hogy ott nem szoktam rá a kábítószerekre, és ott rendben van az életem?
Csak eljátszottam a gondolattal, és olyan nyugodt érzés fog el ha belegondolok hogy a kvantumfizika szerinti párhuzamos világban is lehet egy olyan mint "én" és neki rendben van az élete...
# 1
Húú az aztán tényleg durva lenne. De erre sajnos nem látok semmi esélyt. Hosszú évek óta próbálkozok sikertelenül... De még nincs semmi kizárva... Talán majd egyszer...
Viszont volt egy "elágazás" az életemben, és olyan jó arról álmodozni mi lett volna ha a másik utat választom...
Az is lehet hogy az egész megközelítés hibás.
Nem tudom ismeri-e valaki a Schrödinger macskája elméletet?
Mi van ha az "én"tudatom is szuperpozícióban van jelenleg?
Végül is a macska a kísérletben sem tudja hogy melyik lehetőség válik valóságossá amíg a "szuperponált állapotban" van.
Szóval lehet hogy én is csak élem itt elzárva a világtól a kicsi kis életem, és majd egyszer valamelyik állapot valósággá válik.. Ergó akkor ez a valóság meg is tud szűnni, és akkor lehet a másik életemben leszek ahol sikerült leállnom a drogozással, és épp levest főzök a szerelmemnek. Lehet ez a valóság csak most nem tudok róla?
Ha végtelen párhuzamos univerzum van akkor végtelen olyan van amiben ugyan úgy döntöttél mint ebben és végtelen olyan van amiben máshogy döntöttél. De még olyan is van ahol ugyan így döntöttél és mégis boldog vagy.
Rossz hír viszont, hogy egyik sem te vagy.
# 7
Hát persze mivel "én" nem is vagyok.
Vagy minden "én" vagyok.
Bár "én" nem lehetek, csak az ami felvette ezt az "én"-séget :)
Én boldog vagyok amíg így elszóranoztatom magam. Erre való ez a ködgép a nyakamon - nem?
# 9
Szerintem az "alap" állapot is csak egy szerotonin hallucináció :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!