Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az Ukrajna felett kilőtt MH17-es Kuala Lumpurba tartó gép utasai között 100 vezető Aids kutató is volt?

Figyelt kérdés
Véletlen egybeesés? Avagy tényleg megpróbálják megakadályozni a gyógymód kiszivárgását, megtalálását?
2019. okt. 13. 17:42
1 2 3 4
 21/36 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Innen kezdve beleég a kérdező agyába még az IS, hogy átverik az egészségbiztosítást IS mindenki más mellett."

Jó, hát tudom, hogy a konteósokat nem lehet meggyőzni.

Ezennel fel is adtam.

2019. okt. 15. 15:09
 22/36 anonim ***** válasza:

Viszont szólhatnál a moderátoroknak, hogy tegyék át a kérdést az ezotériába.

Talán rád jobban hallgatnak.

2019. okt. 15. 15:11
 23/36 A kérdező kommentje:

16

Rosszul értelmezted a fodrászos példát.

Ha például lenne egy termék amely megállítani a haj további növekedését ( én például igénybe venném ezt mivel idő és pénz megtakarítást eredményezne) akkor a fodrászok minden bizonnyal ellene lennének, nem alkalmaznák, nem árulnák el a kliensnek, hogy ilyen lehetőség is van.

Mert nem lenne érdekük hiszen a potenciális kliensek száma nagyban lecsökkenne vagy teljesen elfogyna.

Bármely más ágazaot tekintünk ugyanaz a helyzet:

Vagyük a termelőket. Ha feltalálnának egy olyan tablettát amely helyettesíti az élelmiszert és mindent megkapsz benne amire a szervetednek szüksége van, akkor a termelők ezt hogyan fogadnák szerinted? Nem az ágazatuk halálával lenne egyenlő?

2019. okt. 15. 15:14
 24/36 A kérdező kommentje:

22

Miért olyan fontos neked hogy hol a kérdés?

Esküszöm felnőtt ember ennyire dedósan viselkedjen. Ne olvasd ezt a kérdést. A moderátorok majd elvégzik a dolgukat, nem kell moderátornak lennek. Vagy ha az a vágyad hozz létre egy saját fórumot ahonnan kedved szerint vághatod ki az embereket illetve moderálhatod írásaikat!

2019. okt. 15. 15:16
 25/36 A kérdező kommentje:

Wadmalac

Még mindig nem értelek.

Konkrét példákat hozok, de te csak annyival reagálsz, hogy konteós. Ha az is lennék akkor azt jelentené, hogy könnyen megcáfolható amiket írok.

Tőled többet vártam

2019. okt. 15. 15:18
 26/36 anonim ***** válasza:

Leírhatom, miért konteós, ha érdekel.

De addig válaszolj arra, hogy mi a helyzet?

100 VEZETŐ AIDS kutató volt? Mert akkor kell még lennie legalább 500, NEM vezető AIDS kutatónak is, és ők még élnek, sőt: jó eséllyel ismerik is a vezetők kutatásait.

Vagy 100 AIDS kutató volt? Az hogy lehet, hogy a Föld összes AIDS kutatója azon az egy gépen ült?

Vagy csak 6 AIDS kutató volt, mint ahogy a hír mondja, és a többi nem kutató?

Mert akkor azért a tudományt nem érte pótolhatatlan kár.

Szóval?

2019. okt. 15. 16:31
 27/36 A kérdező kommentje:

26

Arra válaszolj miért olyan fontos számodra hol a kérdés és miért viselkedsz úgy mint egy gyerek.

Az a tipikus 40 évesen a szüleivel élő fószer lehetsz akinek a legnagyobb öröme az életben a káröröm.

Semmit nem mondtál eddig a hsz-eiddel csak a betűket fostad.

2019. okt. 15. 16:44
 28/36 anonim ***** válasza:

Fordítok: eszed ágában sincs válaszolni.

Gondolom azért, mert az utolsó az igaz: 6 kutató volt össz-vissz.

Az meg hülyén venné ki magát az eddigi írásaid fényében.

De ezt már mindenki amúgy is tudja rólad, szóval mindegy.

Na, cső.

Ez volt az utolsó esélyed a normális beszédre: mostantól jönnek majd a konteósok. Birkózz azokkal.

2019. okt. 15. 18:32
 29/36 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Tőled többet vártam"

Nincs értelme folytatni, írtam érveket, de prekoncepciós vagy, neked csak az az érv, ami a teóriádat alátámasztja.

Pontosan így működik a konteós agy.

2019. okt. 16. 06:41
 30/36 A kérdező kommentje:

De te sem fogadsz el semmi érvet ami nem egyezik a hivatalos állásponttal.

Például a HIV-ről is rengeteg vezető politikus (rengeteg afrikai ország elnöke, minisztere stb) hogy ember alkotta biológiai fegyver.

2019. okt. 16. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!