Mi ez a kopogás?
Nem hiszek az ilyen szellemekben, de eléggé megrémisztett.
Hajnali pontban 3:30-kor arra ébredtem, hogy maga az ágy, amiben fekszek, kopog. Felébredtem, de nem mozdultam, nem nyitottam ki a szememet, csak hallgattam egy ideig. Majd amikor egy picit megmozdult a lábam, azonnal abbahagyta. Gyorsan felkapcsoltam a lámpát, (ekkor néztem meg az időt), körbenéztem és semmi, senki nem volt.
Ekkor döbbentem rá, hogy ilyen már többször is megtörtént, csak valamiért nem emlékeztem rá. Enyhén tompán szól és majdnem egyenletesen kopog megállás nélkül.
Hát, fura.. Szetintem először is, nézd át az ágyat nagyon alaposa, kívül, belül, alul, felül. Mert lehet valami rovar vagy állatka is.Esetleg, mivel a lábad mozditására elhallgatott, lehet, hogy a terheléstől, súlyodtól kopog, és ha megmozdulsz, már nem ugyanolyan a terhelés, ezért lesz csend.
Tehát először a reális lehetőségeket kéne kikutatni. Másik ami lehetséges esetleg, hogy a füledben van csupán a zaj, ha sokáig egyféle vagy fekvö helyzetben vagy .
Velem egy időben előfordult néha, hogy arra ébredtem, hogy az ágy zökkent alattam egy nagyot, mintha valaki jo nagyot belerugott volna, vagy arrébb taszitotta volna velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!