Hogy kell a 6. érzéket eltompítani?
Érzem hogy többet tudok a kelleténél és a szemöldököm között is el kezdett lüktetni... hogy lehet ezt a "harmadik szemet" vissza csukni jó mélyre mintha frissen keresztelt lennék vagy csukott szemű.
Mielőtt jönnek ide az idegesítő válaszok : "Nincs neked nyitva, meg miért akarnád becsukni ha nyitva van stb.."
Mert nem akarom hogy nyitva legyen szerintem nem jó dolog sőt kifejezetten rossz.
#9 Boldogok a tudatlanok! ezt jól jegyezd meg és azt is hogy Aki kíváncsi hamar megöregszik. Ennek a 2 dolognak több jelentősége van mint gondolnád.
Mást se szeretnék mint átlagos lenni.
#10 Köszönöm most megmentettél ezidáig észre se vettem hogy már kaptam segítséget csak nem figyeltem. A Biblia választ ad majd mi tévő legyek.
Aki tudatlan, az nem tudja mi az az igaz szeretet es boldogsag,
Aki kivancsi, az atlagos:)
Tudatosság feloldó gyakorlat kéne neked. :))
Fejleszd ezt magadban. A nyitottabb szemmel, könnyebb lesz rácsatlakozni a zenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!