Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy kell a 6. érzéket eltompí...

Hogy kell a 6. érzéket eltompítani?

Figyelt kérdés

Érzem hogy többet tudok a kelleténél és a szemöldököm között is el kezdett lüktetni... hogy lehet ezt a "harmadik szemet" vissza csukni jó mélyre mintha frissen keresztelt lennék vagy csukott szemű.

Mielőtt jönnek ide az idegesítő válaszok : "Nincs neked nyitva, meg miért akarnád becsukni ha nyitva van stb.."

Mert nem akarom hogy nyitva legyen szerintem nem jó dolog sőt kifejezetten rossz.

2019. aug. 29. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Ha mar egyszer kinyitottad szamithattal volna arra,hogy az ut amin elindulsz nem lesz egyszeru vagy olyan mint egy tundermese.

Kinyilt a szemed tehat reszben felebredtel, innen mar csak elore fele kene menned. A felelmet nem meghatrallassal kene lereagalni hanem azzal hogy megerosited magad es magabiztossagot szedsz magadra.

Felni konnyu, megerosodni kicsit nehezebb. Es igen, neha azzal lepsz elore hogy hatra lepsz, de ez korantsem az az eset.

2019. aug. 29. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Nekem be van kötözve vérrel és hamuval áztatott gézzel.
2019. aug. 29. 20:52
 3/13 A kérdező kommentje:

#1 ezzel van pár baj.

1 nekem nem állt szándékomban nyitogatni amíg nem pislákolt addig nekem fogalmam se volt hogy ez létezik csak annyit tudtam hogy van egy tobozmirigy meghasad azt dili leszel.

2 én értem a te meglátásodat de te is értsd meg azt valaki nem akarja hogy felnyíljon a szeme és igen félek de nem attól ami mögötte van hanem ott vár majd rám ugyanis ott már nem csak incselkedni fog tudni velem hanem élni amit én nem szeretnék.

2019. aug. 29. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem leszel dili, ez az igazi tudatossag fele vezeto ut eleje.

Egyebkent ha nem figyelsz ra egyaltalan akkor eltompul magatol, de en a helyedben orulnek hogy csak ugy kinyilt magatol.

Persze megertem hogy felsz.

2019. aug. 29. 21:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Az a baja hogy mindent is értek amit nem azt szép lassan elkezdem érteni és idegesít hogy egy zenét se tudok meghallgatni mert már azon elkezdek kattogni és fejtegetni
2019. aug. 29. 21:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ egyébként!
2019. aug. 29. 21:09
 7/13 A kérdező kommentje:
#1 és hogy ne gondoljak rá vagy hagyjam figyelmen kívül?
2019. aug. 29. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:
2019. aug. 29. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
32%

Probalj ki egy napot ugy hogy nem probalsz ellenalni a gondolataidnak csak hagyd hadd ertsd meg azt amit annyira meg akarsz erteni.

Figyelmen kivul ugy hagyhatod hogy egyreszt nem koncentralsz ra, masreszt csak csinalod a szokasos napi tevekenysegeid ahogy eddig csinaltad. Ha jon egy idegennek tuno gondolat, helyettesitsd olyannal amivel mar megbaratkoztal.

Ez most csak pelda de: mondjuk latsz egy entitast, nem ranezel, hanem elfordulsz es mesz tovabb.

Ettol fuggetlenul egyebkent meg minden ugyanugy ott lesz, negativ es pozitiv, ezzel csak te fogod figyelmen kivul hagyni.

Es ne erts felre nagyon szivesen segitek mindenkinek, de kisse elszomorit hogy tudatlan akarsz lenni. Talan megcsak nem jott el a te idod, es kesobb vagy egy masik eletben majd jobban keszen allsz ra:) Ez egyebkent normalis, nem allhat mindenki keszen ha elotte meg nem volt fejlett, csak inspiralni szeretnelek a batorsagra.

2019. aug. 29. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

Ha el akarod magad teljesen tompítani, akkor vedd fel valamelyik intézményes vallás hitét és olvasd naponta a "szent" könyvét. És mindent higgy el, ami bele van írva. A dolgok mögé pedig ne láss.

Gyakorlatilag így mások által kívülről mozgatott állattá rendeződik vissza az emberi lény.

2019. aug. 29. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!