Hogyan találtad meg a hozzád hasonlóan magas rezgésű, spirituális érdeklődésű partnered, aki fejlődésre inspirál, és akivel harmóniában tudsz élni?
Kedves Hórusz,
a te privátodat is megkaptam. Miért tettem fel a kérdésem? Hm. Érdekel az, hogy ki hogyan és milyen módszerrel ért el sikert, és mik a különféle módszerek buktatói.
A sikertelenség receptje, mint írjátok, könnyebben hozzáférhető. A sikertelenség receptje, úgy látom univerzális, mégis hasznos: a "hogyan nem működik" is informatív.
Külön köszönöm azon hozzászólóknak, akik szerint nincs fejlődés, nem lehet párt találni, nekem se fog sikerülni stb. Mosolyt csaltak az arcomra.
Tisztában vagyok vele, hogy ha majd számomra is aktuális lesz a pártalálás, mint kihívás, akkorra fel kell készülnöm. És a felkészülés rész kell legyen az, hogy a találás fortélya is világos legyen számomra.
Kedves 17-es számú Yoda, a te privátodat is megkaptam, köszi azt is. Igényeim? Hm. Mindig pont akkor pont azt és pont úgy kapom, ahogy megdolgoztam érte. Ilyen szempontból az Univerzum 100%-osan pontos válaszokat ad. Az emberek találkozása azonban -megfigyelésem szerint- nem okvetlenül a múlt egyenesági következménye, hanem gyakran esély, sansz, lehetőség egy új dologra az életben. Szóval röviden: az aktuális tudatszintünkhöz való emberek kerülnek látóterünkbe, de a mögöttes/belső tartalmaink csak a kezdetek után válnak beláthatókká. Ha már legalább néhány lépést megtettünk egymás felé. Úgyhogy összegezve úgy mondanám, olyan partnert fogok keresni, akivel emelni tudjuk egymást. Persze tudom, ez szükséges, de nem elégséges feltétel.
H mi a feltétlenül szükséges? Hogy ráismerjek: akár ő is lehet az az illető. Ne vakítson el a felszín, a külseje, az -esetleges- szokatlansága.
Mások meglátásait is várom. Leginkább a sikeres keresés módja érdekel.
Yoda, benned egy költő veszett el, felszínre kerül, ha így folytatod :) Mindazonáltal nem válasz a kérdésemre (v még nem értem pontosan).
Azért köszi a prividet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!