Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet magas spirituális...

Hogyan lehet magas spirituális szintre lépni?

Figyelt kérdés

Szeretnék feljebb lépni,de nem tudom,hogyan,és hogy mi minősül magas spirituális szintnek.

Szkeptikusok kíméljenek,kérem.

2012. ápr. 11. 12:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szedjél össze legalább 3000Xp-t. Az már elég magas szintre is vihet.
2012. ápr. 11. 12:59
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Előbb járd be az alacsony szintet. A mennyországba a poklon át vezet az út. Ezt még a Názáreti Jézus Krisztusnak is meg kellett járnia. Mint tudjuk. "Szálla alá poklokra, harmadnapon feltámada, felméne a mennybe". Lehet, hogy van más út is, de arról nincs tudomásom. Jajde sokat tud ez a mi népünk is erről, hogy azt mondja" Aki dudás akar lenni pokolra kell annak menni."Ha már megjártad nem kérdezel többet és választ is csak jóakaratból adsz, mert tudod, hogy nem muszáj.
2012. ápr. 11. 13:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

13:36

Ez igy igaz, ne legy turelmetlen, mindent megkapsz akkor, amikor eljon annak az ideje!

Olyan ez, mint hegymaszo esete, aki a csucsra akar felmaszni, tehat szinten lentrol fog elindulni, s ugyan akadalyokba utkozik, talan turelmetlen is, de ha van igazi celja, es akarata, kitartasa is, akkor felfog erni oda, ami az eredeti celja volt, a csucsra! Tudnodd kell, hogy ebben kivulallo nem tud neked segiteni, ez a te feladatod!

2012. ápr. 11. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:
Meditálj sokat, kezdetnek.
2012. ápr. 11. 13:48
 5/17 anonim ***** válasza:

Kezdd ott, hogy mit jelent a spirituális szó, ha még nem vagy tisztában vele:

[link]

Aztán "hogy mi minősül magas spirituális szintnek"?

Erre körülbelül annyiféle válasz van ahány vallás van.

Vagy annyi ahány ember...

Én olyat választanék ami alapvetően békés, s nem mások elpusztításán keresztül vezet a magas szintekhez az út...

Ja és olyat amiért nem kell fizetni!, hogy majd a Vezető jó pézért megmutassa Neked az utat...

A "szkeptikusok kíméljenek"-hez:

Az alábbi oldalon lehet jelentkezni a "Paranormális kihívásra":

[link]

Ha valaki bebizonyítja, hogy van bármi "különleges" képessége kap 1 millió dollárt.

Szerintem szeretettel várják a vallási vezetőket is, különösen a varázslókat, mágusokat, jósokat, lebegő embereket, teleportálókat, alakváltókat, tárgymozgatókat, szellemidézőket stb...

1964 óta mintegy 1000-en próbálták meg sikertelenül...

2012. ápr. 11. 13:56
 6/17 anonim ***** válasza:

Ja még annyi:

Sajnos egyelőre úgy tűnik a magas szintek eléréséhez:

fizikát, kémiát, biológiát, matematikát, mechanikát, informatikát stb kell tanulni...

2012. ápr. 11. 14:00
 7/17 anonim válasza:
Sajnos én sem tudok segíteni, én eleve magas szinten kezdtem :(
2012. ápr. 11. 14:03
 8/17 Diavolino44 ***** válasza:

Feher szakall:

Valamelyik nap olvastam egy cikket, van egy pici nepcsoport valamelyik sivatagban ahol nem letezik a penz minden ertek allatban van meg hatarozva pl. 1 no ertke 100 kecske.

Megkerdeztek mennyiert adna oda egy kecsket. Erre O, nem adja mert a amint latja a penzt nem lehet megenni. Nincs erteke.

Szerinted egy tibeti szerzetest hol fog erdekelni 1 millio dollar. Aki tenyleg magas szinten van (s ebbol szerintem eleg keves elhet a foldon) azt mar nem fogja erdekelni az anyag. Nem akar senkinek semmit sem bizonyitani, mert nincs szukseg ra. Szerinted be kell bizonyitani hogy sut a nap? Vagy hogy kek az eg?? Ha valaki erzekeli a szellemvilagot, s tud vele kommunikalni azt nem fogja erdekelni hogy azt a tudomany nem tudja bizonyitani. Aki valamit bizonyitani akar, azzal csak az egojat akarja hizlalni... mert akkor minden ember ra figyel, vele lesznek tele az ujsagok. A bolcs ember belul keresi az utat nem kivul.

Amugy szkeptikusok kellenek mert igy van meg az egyensuly!

Kedves kerdezo: A meditacio egy nagyon jo kezdet, csak rengeteg kitartas es ido kel hozza. Sok sikert

2012. ápr. 11. 14:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Magas spirituális szintnek a KUNDALINI felemelése minősül, azaz a teljesen nyitott csakrák. Ezenkívül nem árt az elemekkel is tisztába lenni, és azokat használni, stb.
2012. ápr. 11. 14:27
 10/17 anonim ***** válasza:

Diavolino:

Ha jó üzletet köt, akkor pedig elcserélheti később kettőre, mikor arra jár egy karaván...

"Nem akar senkinek semmit sem bizonyítani, mert nincs szükség rá."

Én ezt értem, de remélem tudod, hogy ezzel a gondolattal (gazdasági) fegyvert adsz mások kezébe?

Mivel a szerzetesek is ebben a világban élnek, ezért rájuk is vonatkozik pár törvény,

mint például, hogy enniük kell, különben nagyon gyorsan átköltöznek a szellemvilágba :(

Megtermelik maguknak, de ha nem akkor másképpen kell élelmet szerezniük...

Itt egy cikk:

[link]

Kolostor-élet Tibetben (részletek)

„Önfentartók vagyunk. Legfőbb termékünk az úgynevezett Mindroling tibeti füstölőszer, amelynek híre külföldön is elterjedt”- mesélte az apát.

Az apátság igazgatásait ellátó idős szerzetes szívesen beszélt a közösség helyzetéről. A kolostornak csupán 0.7 hektárnyi szántóföld megművelésésre van lehetősége, de a szerzetesek 17 tehenet és 80 jakkot tartanak. Három gépkocsijuk van és két boltjuk. Ezekből, valamint a turisták által vásárolt belépőjegyek árából, és a hívők adományaiból a közösség az elmúlt évben 800.000 Yuan ( körübelül 100.000 dollár ) bevételre tett szert. A láma szerint a kormányzat ehhez évente támogatást nyújt a hagyományok védelmére és a kolostor restaurálására.

A szerzetesek részt vesznek a kolostor mindennapi munkájában, és az elvégzett munkájuk mennyiségétől függően kapnak jutalmat. Ezen túl a kolostor vezetése a szerzetesek javadalmazásást a vallástudomány elsajatításástól és a fegyelem betartásástól is függővé teszi. Akadnak olyanok, akik havonta 3000 Yuant kapnak, de az átlag 700 Yuant keres.

Teljesítménybér :(

2012. ápr. 11. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!