Hogyan lehet magas spirituális szintre lépni?
Szeretnék feljebb lépni,de nem tudom,hogyan,és hogy mi minősül magas spirituális szintnek.
Szkeptikusok kíméljenek,kérem.
13:36
Ez igy igaz, ne legy turelmetlen, mindent megkapsz akkor, amikor eljon annak az ideje!
Olyan ez, mint hegymaszo esete, aki a csucsra akar felmaszni, tehat szinten lentrol fog elindulni, s ugyan akadalyokba utkozik, talan turelmetlen is, de ha van igazi celja, es akarata, kitartasa is, akkor felfog erni oda, ami az eredeti celja volt, a csucsra! Tudnodd kell, hogy ebben kivulallo nem tud neked segiteni, ez a te feladatod!
Kezdd ott, hogy mit jelent a spirituális szó, ha még nem vagy tisztában vele:
Aztán "hogy mi minősül magas spirituális szintnek"?
Erre körülbelül annyiféle válasz van ahány vallás van.
Vagy annyi ahány ember...
Én olyat választanék ami alapvetően békés, s nem mások elpusztításán keresztül vezet a magas szintekhez az út...
Ja és olyat amiért nem kell fizetni!, hogy majd a Vezető jó pézért megmutassa Neked az utat...
A "szkeptikusok kíméljenek"-hez:
Az alábbi oldalon lehet jelentkezni a "Paranormális kihívásra":
Ha valaki bebizonyítja, hogy van bármi "különleges" képessége kap 1 millió dollárt.
Szerintem szeretettel várják a vallási vezetőket is, különösen a varázslókat, mágusokat, jósokat, lebegő embereket, teleportálókat, alakváltókat, tárgymozgatókat, szellemidézőket stb...
1964 óta mintegy 1000-en próbálták meg sikertelenül...
Ja még annyi:
Sajnos egyelőre úgy tűnik a magas szintek eléréséhez:
fizikát, kémiát, biológiát, matematikát, mechanikát, informatikát stb kell tanulni...
Feher szakall:
Valamelyik nap olvastam egy cikket, van egy pici nepcsoport valamelyik sivatagban ahol nem letezik a penz minden ertek allatban van meg hatarozva pl. 1 no ertke 100 kecske.
Megkerdeztek mennyiert adna oda egy kecsket. Erre O, nem adja mert a amint latja a penzt nem lehet megenni. Nincs erteke.
Szerinted egy tibeti szerzetest hol fog erdekelni 1 millio dollar. Aki tenyleg magas szinten van (s ebbol szerintem eleg keves elhet a foldon) azt mar nem fogja erdekelni az anyag. Nem akar senkinek semmit sem bizonyitani, mert nincs szukseg ra. Szerinted be kell bizonyitani hogy sut a nap? Vagy hogy kek az eg?? Ha valaki erzekeli a szellemvilagot, s tud vele kommunikalni azt nem fogja erdekelni hogy azt a tudomany nem tudja bizonyitani. Aki valamit bizonyitani akar, azzal csak az egojat akarja hizlalni... mert akkor minden ember ra figyel, vele lesznek tele az ujsagok. A bolcs ember belul keresi az utat nem kivul.
Amugy szkeptikusok kellenek mert igy van meg az egyensuly!
Kedves kerdezo: A meditacio egy nagyon jo kezdet, csak rengeteg kitartas es ido kel hozza. Sok sikert
Diavolino:
Ha jó üzletet köt, akkor pedig elcserélheti később kettőre, mikor arra jár egy karaván...
"Nem akar senkinek semmit sem bizonyítani, mert nincs szükség rá."
Én ezt értem, de remélem tudod, hogy ezzel a gondolattal (gazdasági) fegyvert adsz mások kezébe?
Mivel a szerzetesek is ebben a világban élnek, ezért rájuk is vonatkozik pár törvény,
mint például, hogy enniük kell, különben nagyon gyorsan átköltöznek a szellemvilágba :(
Megtermelik maguknak, de ha nem akkor másképpen kell élelmet szerezniük...
Itt egy cikk:
Kolostor-élet Tibetben (részletek)
„Önfentartók vagyunk. Legfőbb termékünk az úgynevezett Mindroling tibeti füstölőszer, amelynek híre külföldön is elterjedt”- mesélte az apát.
Az apátság igazgatásait ellátó idős szerzetes szívesen beszélt a közösség helyzetéről. A kolostornak csupán 0.7 hektárnyi szántóföld megművelésésre van lehetősége, de a szerzetesek 17 tehenet és 80 jakkot tartanak. Három gépkocsijuk van és két boltjuk. Ezekből, valamint a turisták által vásárolt belépőjegyek árából, és a hívők adományaiból a közösség az elmúlt évben 800.000 Yuan ( körübelül 100.000 dollár ) bevételre tett szert. A láma szerint a kormányzat ehhez évente támogatást nyújt a hagyományok védelmére és a kolostor restaurálására.
A szerzetesek részt vesznek a kolostor mindennapi munkájában, és az elvégzett munkájuk mennyiségétől függően kapnak jutalmat. Ezen túl a kolostor vezetése a szerzetesek javadalmazásást a vallástudomány elsajatításástól és a fegyelem betartásástól is függővé teszi. Akadnak olyanok, akik havonta 3000 Yuant kapnak, de az átlag 700 Yuant keres.
Teljesítménybér :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!