Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan találtad meg a hozzád...

Hogyan találtad meg a hozzád hasonlóan magas rezgésű, spirituális érdeklődésű partnered, aki fejlődésre inspirál, és akivel harmóniában tudsz élni?

Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 19:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Miben akarsz fejlődni?

Milyen a hamrónia?

Mi a spiritializmus? (remélem nem írtam el ennyi sör után).

Milyen a harmónia?

Mit jelent inspirálni?

2019. aug. 23. 21:21
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

de, elírtad...

A matematikus szerelmi bánatában megcélozza a legközelebbi kocsmát és bedob 4 üveg sört. Mivel a fájdalom nem enyhül utánaküld még 2 üveggel, majd még eggyel. Még mindig kutyául szenved, de felfedez egy érdekes összefüggést: Minél kevesebbet iszom - annál részegebb vagyok!

2019. aug. 23. 21:24
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
Régóta figyelem a szomszédban az útfelújítást. A légkalapácsot kezelő pasik olyan magas rezgésszámon rezegnek, azt hiszem, vonzódom hozzájuk.
2019. aug. 23. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Magadat inspiráld.

Magadban leld meg a harmóniát.

Amíg nem érzed magad boldognak önmagad társaságában ne vágyj annyira máséra.

Bármikor bele futhatsz olyanba akire ez a leírás alkalmas, anélkül hogy célzottan keresnél ilyet.

Általában ha találkozok valakivel, akkor előbb utóbb feljön a spirituális téma, én elmondom hogy nagyon bennevagyok, az adott személy pedig kijelenti hogy szkeptikus, és barátkozunk tovább.

Ha pedig ő is hasonlóan érintett a témában akkor jackpot, örülünk egymásnak, és barátkozunk tovább.

De soha egy percre nem aggódnék vagy állnék meg az utamon azért, mert egyedül vagyok. Neked sem kéne:)

A teljesen konkrét válasz: természetesen jönni fognak az ilyen emberek az életedbe, ahogy a nem spirituális emberek is. Légy nyitott azzal kapcsolatban hogy te ilyen érdeklődésű vagy, és lehet hogy kiderül hogy már most is van egy ilyen barátod, csak nem tudsz róla

2019. aug. 23. 21:39
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
#12 imádlak :P
2019. aug. 23. 21:55
 16/25 Blade Bone ***** válasza:
84%
Igazából mindig is úgyéreztem, hogy egymást találtuk meg... Hiszen egy ember kevés egy kapcsolathoz, de mikor valahol a világban két ember hasonló ritmust kezd fel venni, már elkezdenek szűkülni a határok, és előbb vagy utóbb, ha nem térítik el őket meg is fognak ismerkedni.
2019. aug. 24. 02:34
 17/25 anonim ***** válasza:
52%

én az elsőhöz csatlakozom,

viszont szerintem fontosak az illúziók, különben hogy jössz rá hogy illúzió ha nem keresed a fejődést?

a kérdésre vissza térve, sehogy, még nem találkoztam vele, vagy nem jöttem rá, hogy ismerem. bármi lehet. Esélytelennek tartom, hogy valamelyik ne lenne igaz! ;)

de ahogy észrevettem mindig az aki van azaz "igazi". S ha egy úton járunk akkor, miért váljunk külön. ha meg különválik miért maradnánk együtt? ha az élet úgy hozza úgyis összefúj a szél.

neked mennyire kötöttek az igényeid?

a: a fent leírtak

b: akár fantomképet is tudnál készíteni

c: (a+b)*2 avagy viselkedési és szokásmódok is kapcsolódnak hozzá

d: semmi extra, csak legyen már valami!!!

ez csak részben poén, én már találkoztam olyannal aki a c-t válaszolta.

2019. aug. 24. 16:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Figyelemre méltó és mélyen átgondolandó nézőpontokat is nyújtottatok nekem, kedves Hozzászólók. Köszönöm, h megosztottátok velem a bölcsességeiteket is!
2019. aug. 25. 05:35
 19/25 anonim ***** válasza:
52%
Sehogyan. Valószínűleg nem fogsz találni.
2019. aug. 25. 05:45
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam le senkit, mások megtették ezt helyettem :(

Mások hozzászólásait is várom ám!

2019. aug. 25. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!