Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Más is így járt az ébresztéssel?

Más is így járt az ébresztéssel?

Figyelt kérdés

Volt egy ember, akinek elmondtam, hogy mit gondolok a világról.

Ő ezt hallva bevallotta, hogy régóta foglalkozik ezzel a témával és elárulta az igazságot, plusz fehér fény formájában meg is jelent előttem, illetve elmondta részben a jövőmet.

Azóta a jól kiegyensúlyozott harmonikus állapot helyett, amit ilyenkor mindenki gondol, valójában kezdek megőrülni és nem bírom egyszerűen elfogadni, hogy a világ, amiben hittem tényleg nem létezik.

Valahol sírnék, de semmit nem érzek megoldásnak....

2019. aug. 20. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Számít? Attól még a Föld szépségeit kiélvezheted,ha már itt vagy valahogy
2019. aug. 20. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Milyen világ nem létezik? Írj bővebben..ez így nem érthető!!
2019. aug. 20. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Mit mondott?
2019. aug. 21. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ki volt az? Ezt egyáltalán nem így kellett volna közölnie és nem egyszerre, pont amiatt, mert nehéz feldolgozni.
2019. aug. 21. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

A világ egy projekció. Se nem ilyen, se nem olyan. A megítélésed teszi valamilyenné.

A felébredett ember nem ítél meg semmit, így nem hozza létre magának azt a poklot, amit te létrehoztál.

Valójában nem ébredtél fel, hanem még jobban álomba süllyedtél, mert több fájdalmat teremtettél magadnak az elméd projekcióján keresztül, mint előtte. Akkor leszel felébredve, amikor tökéletesen jól fogod érezni magad a világtól teljesen függetlenül. Igen, ez a tudatállapot megvalósítható, ha feloldod az egót.

2019. aug. 21. 14:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó, most ez totál lényegtelen, az amit eddig láttam, bőven elég ahhoz, hogy tudjam, hogy miújság.
2019. aug. 21. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

"

Jó, most ez totál lényegtelen, az amit eddig láttam, bőven elég ahhoz, hogy tudjam, hogy miújság"

Ennek pont a fordítottja igaz. Az a teljesen lényegtelen, amit hiszel ,hogy tudni vélsz. Minden intellektuális tudás végső soron illúzió.

Régen én is összeesküvés elmélet mániás voltam. Még videókat is gyártottam a témában. Elképesztő mértékű szenvedést és szorongást okozva magamnak. De részben pont ez segített a valódi felébredésben, vagyis az egómtól való megszabadulásban.

De ha nem akarsz szenvedésektől mentesen élni, és jó neked rettegni a háttérhatalomtól, akkor csináld csak. Mindenki addig szenved, amíg akar, mivel szabad akarat van. Majd ha már elég szenvedés összegyűlt, úgyis rálépsz a felébredés útjára.

2019. aug. 21. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:

A tudatod próbál átállni a valódi igazságokra,adj neki időt,ha csak nem akarsz visszaaludni,de akit már egyszer megérintett az nem fog hátraarcolni...és lesz még durvább is, tapasztalások és tudatállapotok a magasabb és teljesebb perspektívából ahol a kis éned feloldódik,áldozatok árán a megismerés...

Mindenkit sokkolva ébresztenek a saját szimbólumrendszerével amik katalizátorként szolgálnak,de a harmonikus állapot csak ezek elfogadása után következik..

Engem 20 éve ébresztettek a démoni síkra képzelheted,most pedig pont ott tartok ahol te kb. 1 éve amióta érezhetően leálltak a karmaépítéssel,(mindenkinek minden meg van bocsájtva,pipa) közben sokan még a régi programon futnak,nézem a sok zombit a tescóban akik kóvályognak nem találják a helyüket és belül érzik,hogy nincs jövőjük...nincsenek támogató energiák a szellemi fejlődésben,a földi forgatókönyvben is folyamatos újratervezés van,mert nem minden úgy alakult ahogy,rémálom...

Azt próbáld szem előtt tartani ami talán megoldás lehet,hogy az egyetlen amiért itt vagyunk az a demonium legyőzése a megértésen keresztül,a saját érzelmi defektjeid felszínrehozása és elengedése a kiegyensúlyozottsághoz,a többi csak színjáték...próbálok énis szépen játszani...nemmindig sikerül...

2019. aug. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!