Persze, most is utaztam az időben. Máris egy perccel előrébb vagyok, mint amikor ezt elkezdtem írni.
2019. aug. 19. 17:43
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen.
De amúgy még amiről hallottam, és elvileg valódi volt csak szétszedték és elrakták, hogy kronovizor, és azáltal Jézusról csináltak egy fotót is; meg nemtom, lehetett valami olyan dolog a múltbna, amiről úgy gondolják, h megrengetné az emberek világképét, ha meglátnák, hogy egyes történelmi események mondjuk nem is úgy voltak, mint ahogy hallottak róluk, és akkor ezér. Vagy nemtom. Csak hallottam,hogy volt valami ilyesmi.
2019. aug. 19. 17:53
5/9 Blau Kind válasza:
Einstein és Stephen Hawking szerint is lehetséges az időutazás.
2019. aug. 19. 18:35
6/9 anonim válasza:
Lehetséges, csak nem az embereknek. Atomokat már tudnak utaztatni.
2019. aug. 19. 23:27
7/9 anonim válasza:
Kellően erős gravitációs mezőbe előre lehet utazni. De elméletileg vannak féregjáratok. Amik persze kapuk téren és időn át. Ilyenek lehetnek a feketelyukakban. Elméletileg lehetséges.
2019. aug. 20. 08:35
8/9 anonim válasza:
Szerintem lehetséges de csak a jövőbe nem a múltba.
2019. aug. 22. 12:10
9/9 anonim válasza:
Egyelőre ott tartunk, hogy teleportálni is csak elektronokat tudnak, mert annak kvázi nincs tömege.. De amíg egy embernek van tömege, addig kb esélytelen, és akkor még nem jutunk el az időutazásig..
Persze, szép matematikai egyenletekkel leírható az egész, de mint tudjuk, hogy az elmélet és a gyakorlat között elméletileg semmi különbség sincs :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!