Ti hsztek abban hogy létezik földönkívüli élet?
10-es.
Nem keresik, ez több okból is lehet nem csak az általad leírtból.
1.Nagyon messze vannak így nem tudnak.
2.Tőlünk is fejletlenebbek(érdekes erre sosem gondol senki)
1-es vagyok.
Láttam a privátodat. Nem tartozok semmilyen valláshoz, de hiszek Istenben és Jézusban, próbálom betartani, amit mondott. A földönkívüliekben meg azért hiszek, mert még az is lehet, hogy a naprendszerben is van élet rajtunk kívül (asszem Jupiter Európa holdja), hát még az egész univerzum mennyivel nagyobb, mint egy naprendszer. Plusz 12-15 milliárd éves a világegyetem (jelenleg úgy tartják, hogy 13). Ha mondjuk az univerzum 6 milliárd éves korában már elkezdett megjelenni az élet, (és ez túlzás, mert picit hamarabb), akkor az élet kifejlődésére volt 7 milliárd év. Ha az emberi faj kifejlődött mondjuk, megint picit túlzással, 300 millió év alatt, akkor szinte elképzelhetetlen, hogy ne lenne földökívüli élet, esetleg akkor, ha lapos a Föld vagy az egy szimuláció és a világegyetem többi része csak akkor jelenik meg ha figyeljük. Meg ha azt nézzük a Bibliában szereplő angyalok is a földönkívüliek egy másik megnevezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!