Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hsztek abban hogy létezik...

Ti hsztek abban hogy létezik földönkívüli élet?

Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 23:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszek bennük, s eddig zéró, tehát nulla bizonyíték van létezésükre. Ettől függetlenül nem zárom ki, hogy létezhetnek.
2019. aug. 7. 08:34
 12/18 anonim ***** válasza:
43%

10-es.

Nem keresik, ez több okból is lehet nem csak az általad leírtból.

1.Nagyon messze vannak így nem tudnak.

2.Tőlünk is fejletlenebbek(érdekes erre sosem gondol senki)

2019. aug. 7. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

1-es vagyok.

Láttam a privátodat. Nem tartozok semmilyen valláshoz, de hiszek Istenben és Jézusban, próbálom betartani, amit mondott. A földönkívüliekben meg azért hiszek, mert még az is lehet, hogy a naprendszerben is van élet rajtunk kívül (asszem Jupiter Európa holdja), hát még az egész univerzum mennyivel nagyobb, mint egy naprendszer. Plusz 12-15 milliárd éves a világegyetem (jelenleg úgy tartják, hogy 13). Ha mondjuk az univerzum 6 milliárd éves korában már elkezdett megjelenni az élet, (és ez túlzás, mert picit hamarabb), akkor az élet kifejlődésére volt 7 milliárd év. Ha az emberi faj kifejlődött mondjuk, megint picit túlzással, 300 millió év alatt, akkor szinte elképzelhetetlen, hogy ne lenne földökívüli élet, esetleg akkor, ha lapos a Föld vagy az egy szimuláció és a világegyetem többi része csak akkor jelenik meg ha figyeljük. Meg ha azt nézzük a Bibliában szereplő angyalok is a földönkívüliek egy másik megnevezése.

2019. aug. 7. 09:45
 14/18 jdfGabrella ***** válasza:
89%
Igen
2019. aug. 7. 13:07
 15/18 ******?! ***** válasza:
54%
Hisz(tek).
2019. aug. 7. 15:52
 16/18 anonim ***** válasza:
17%
Igen, számtalan nép eredetmondája, számtalan vallás bizonyítja ezt (igen, a Biblia ószövetségi részében is egy pár ilyen "földönkívüli" élet a főszereplő).
2019. aug. 7. 23:37
 17/18 anonim ***** válasza:
24%
Igen, sőt az emberiség kifejlődésében is jelentős szerepük volt.
2019. aug. 10. 09:44
 18/18 anonim válasza:
100%
Hiszek bennük. Engem érdekelnek az univerzum dolgai, sok dokumentumfilmet láttam már és kizártnak tartom hogy a hatalmas univerzumban ahol több milliárd galaxis van, csak egyben alakult ki az élet. Olyanok amilyenek mi vagyunk szerintem nincsenek, de létezhetnek más élőlények amik más körülményekhez alkalmazkodtak, pl több ezer fokos forrósághoz, oxigénmentes légkörhöz stb. Akár a Vénuszon is lehet élet ami az ottani körülményekhez alkalmazkodott, csak mi emberek mindig a vizet és az oxigént keressük, mert nekünk ezek az alapfeltételeink.
2019. aug. 13. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!