Rák csilagjegyü emberk mièrt pont az ikreket fognak ki?
Hát a barátom azért fogott ki, mert tetszettem neki :D
Ő rák, én ikrek, 10 éve a nyakamon szóval nem a születési időnk határozza meg hogy jóban legyünk-e, hanem az hogy mennyi a közös bennünk, értelmes témákról lehet-e együtt beszélgetni stb.
A ferjem ex szetetoje ikrek volt,harsany,kozonseges,nagydumas,hazudozo,bosszuallo furia.A ferjem eleg csendes,maganakvalo ,nyugis Rak jegyu.
Hosszutavon egymas idegeire mentek volna...
En Rak vagyok szinten,hasonlo termeszetu a fetjemmel,32 eve egyutt,voltak hullamvolgyeink.
Az ikrek jegyueket nem kedvelem,pletykas szarkavaro a legtobb a kollegaim kozul,a tarsasag kozeppontjai,nyalis ,ketszinuek...nem kedvelem oket.Egy kivetelevel,o kozel szuletett a Rak jegy fordulohoz,vele jol kijovok,megne ettet mindig,atzol fuggetlenul eleg nehez termeszetu,de nem ketszinu,nyalis,pletykas,mint a tobbi...
Érdekes kérdés ez a "horoszkóp" párosítás. Ha nem tudod, hogy mikor született valaki, akkor nem fogod tudni megmondani, melyik csillagjegyű. Ha tudod, akkor pont olyan lesz, amit már tudsz arról a jegyről :-) Viszont tényleg van olyan is, hogy egy régebbi ismerősödre nagyon fog hasonlítani az illető, és valóban ugyan az a jegy.
Részemről kétszer találkoztam a "hozzám illővel" és mind kétszer el is váltunk. Aztán kétszer voltam szerelmes olyan jegybe, akivel "közöm sincs", és tovább tartott, mint a másik. Szóval nem a csillagokban van a lényeg, hanem abban, ahogy már írták, mennyire tudtok egymással kommunikálni, és mennyi a közös bennetek.
Ezen kívül pedig minden társkapcsolathoz kell elköteleződés, egy jó adag türelem, és kompromisszum képesség. Ahogy idősödik az ember ezt szépen megtanulja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!