Nagyon kedvesek, de azt is hallottam, hogy a hímek helyett vadásznak, ebből kifolyólag család fenntartók is.
2019. jún. 29. 22:39
4/11 De La Cruse válasza:
Az ilyen jegyek figyelése csak téged korlátoz.
Jó lehetőségektől és esetleg Isten által neked szánt jó házasságtól vagy nagy gazdagságtól választ el.
Ezt soha sem figyelték nagyapáink és nagyanyáink és mégis jó házasságuk volt és felneveltek 9-10 gyereket.
2019. jún. 30. 07:52
5/11 anonim válasza:
Én pl pont nem vagyok az.
2019. jún. 30. 09:49
6/11 Gyakori Válaszoló válasza:
Igen, kedvesek. Kölykeiket az életük árán is megvédik. Aktív tagjai a falkának. Általában a hímektől elkülönülten, csoportosan pihennek a szavannán.
Szerencsére európában nem kell közvetlen érintkezésre számítani.
Kontrollált körülmények között, kölyökkorban még a simogatásuk is lehetséges.
2019. jún. 30. 13:09
7/11 anonim válasza:
Az oroszlánok között a legfőbb erény a kölcsönös tisztelet. Ne próbáld egy oroszlánnak megszabni hogyan éljen, gondolkozzon vagy mit csináljon mert az azonnali konfliktushoz vezet, mivel az oroszlánok nem tartják vissza az érzelmeiket és a véleményüket. Amikor a területükre tévedsz és nem tiszteled őket, kegyetlenül elbánnak veled :)
31/Nő oroszlán
2019. jún. 30. 14:26
8/11 anonim válasza:
A húgom oroszlán és nem kedves sőt néha kifejezetten goromba mindenkivel. Nem a csillagjegy határozza meg a személyiséget, hanem a körülmények és a neveltetés
2019. júl. 3. 07:53
9/11 anonim válasza:
Az oroszlán erőteljes személyiség, vezetésre termett, akaratos. "Szívét az eszében hordja."
Szóval erős egójú partner mellé nem való.
2019. júl. 7. 07:28
10/11 anonim válasza:
Ismerek egy oroszlán lányt, néha elég nyers, nem rejti véka alá azt amit gondol,azonban pont ez ami nagyon megnyerő. Az érzéseit szinte soha nem mutatja ki,nem beszél róluk így nehéz eldönteni,hogy valójában mit is gondol az emberről,de szerintem ez csak egy ilyen védekező mechanizmus, ha ennek ellenére sem fordulsz el felőle akkor szépen lassan a a cselekedeteiből le lehet vonni következtetéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!