Ha bika vagyok, az aszcendensem oroszlán, a holdjegyem pedig bika az mit árul el rólam?
Kérlek aki nem veszi komolyan, h lyéskedik az ne írja le gondolatait!
Köszönöm!
Eskuszom nem ertem hogy miert kommentelnek ide olyanok akik csak azert jonnek hogy leirjak hogy a horoszkopok milyen hulyesegek.
Nem mindenki azert hasznalja, hogy ugy elje az eletet, keressen part, hozzon donteseket. A horoszkop tok erdekes, mokas, jo elfoglaltsag.
Bikak makacsak nagyon, oroszlan pedig az, hogy masok legeloszor oroszlannak neznek teged. Nekem is oroszlan az aszcendensem:)
#3 semmi bajom se a horoszkóppal, se azzal aki hisz benne. Én kevésbé hiszek benne, mert nem fér össze a gondolgodásmódomal.
A kérdező megkérdeztem, hogy mi a véleményem. A kerdeséből nekem csak annyi jött át, hogy nyilván nem azokban a dolgokban hisz mint én, ezt írtam le a 2. hozzászólásban.
Irhattam volna azt is hogy mondjuk nem normális, vagy hasonló, de ezt csak Te szeretnéd belelátni. Bár nem kérdezted, rólad meg az a véleményem, hogy nagyon előítéletes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!