Rák férfi, Oroszlán napjeggyel, Bika holdjegy, rejtett ascendens Skorpió, lehetséges, hogy a rejtett ascendense dominál legjobban?
Titkolózó, rideg, hallgatag, nem együttérző,
nem pedig gondoskodó, romantikus, megértő,ahogy a Rák jegyet leírják.Illetve kedves és udvarias, de leginkább kifele, idegenekkel.
A rak is titlolozo hallgatag sok esetben meg rideg is tud lenni es a skorpio is tud romantikus gondoskodo udvarias lenni sok esetben 😂
Meg
Mi az h rak ferfi oroszlan napjeggyel? A rak jegye a napjegye amikor honap-nap szuletett! Az aszcendense az oroszlan inkabb nem? Az ev+honap+nap+ora+perc+varos megallapitasabol...
Kicsit nagy a katyvasz a fejedben es nem kene ennyire kisarkitabod egy egy asztrologiai jellemzot ugyanis a skorpio nem annyibolall h o a sotet loveg vagy hercegno emrt keves gondoskodobb es erzelmesebb jegy van nala stb! Kicsit olvass jobban utana vagy menj el egy szakkepzett asztrologushoz.
Jaj,bocsassatok mar meg!!!
Elirtam... Oroszlan ascendenst akartam irni,de elirtam...
De szerintem ki lehetett kovetkeztetni...
Nehogy mar a fejemet vegyetek emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!