Halak jegyűek! Mi a véleményetek a Rák illetve a Kos csillagjegyről?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 09:20
1/7 anonim válasza:
Halak vagyok. Az exem volt Rák, nem illettünk össze. Anyukám Kos, vele jó a kapcsolatom.
2/7 A kérdező kommentje:
Durva :D Én anyám is kos, hááát.... szöges ellentétem :(((
2019. jún. 24. 10:19
3/7 anonim válasza:
Öcséim rák és kos, hát.... Vannak nézeteltéréseink, de alapvetően elvagyunk
4/7 anonim válasza:
Noverem halak en rak vagyok, egy ket elenyeszo dologban egy a velemenyunk egyebkent teljesen mashogyan gondolkozunk meg a vermersekletunk is masabb! (En hevesebb vagyok sokkal meg kevesbe gondolkozos csak elkezdem es csinalom! :) )
Apukam kos vele egy a humorunk meg a “stilusunk” de velem sem megy annyira ez az egy hullamhosszon pendules!
Bocsi de rakkent irtam velemenyt a fent emlitett ket jegyrol!:)
6/7 anonim válasza:
Kamu az összes maszlag. Semmi, de SEMMI köze nincs a realitáshoz.
A csillagjegyek és a születési dátum semmit, de semmit nem befolyásolnak.
7/7 anonim válasza:
Egyik barátnőm Kos, egy kicsit sértődő tud lenni, meg irigy, de jóban vagyunk. Anyukám Rák jegyű, valamennyire jó a kapcsolatunk, kijövünk egymással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!