Elvileg azt írják a rákokról, hogy hűségesek. Nekem egyáltalán nem ez a tapasztalatom velük. Nektek?
Tudom, hogy a horoszkóp nem minden. Tisztában vagyok vele, szerintem se...
DE minden oldal azt írja milyen hűségesek (párkapcsolatban/ a barátaikhoz). 15/15 ismerősöm mind csalta a párját vagy rámászott pl a legjobb barátnője/barátja pasijára/csajára. Ráadásul nagyon titkolózósak is. Nektek vannak ilyen tapasztalaitok rák jegyű nőkkel/férfiakkal?
Van 4 Rák csillagjegyű nő ismerősöm és mindhárom csapodár életmódot él. Próbáltak komoly kapcsolatot. 3-nak már volt férje és gyerekeik is vannak, de nem tudtak megmaradni a gyerekeik apja mellett. Mindhármat elhagyta a férjük, mert a nők másfele kacsingattak, megcsalták őket és mikor kiderült és a férjek elhagyták őket még ők voltak megsértődve, hogy milyen szemetek, mert összeálltak más nőkkel, de azt elfelejtik mondani, hogy ők is évekig csalták őket. Komoly kapcsolatra nem kellenek már senkinek, mert elment a hírük, hogy milyenek. Ja és akár 15-20 évvel fiatalabb fiúkkal is lefekszenek. Ők már 40 környékén vannak. Viszont nagyon jó anyák, nagyon szeretik a gyerekeiket és mindent megtesznek értük, érzelmileg is támogatják őket, tanácsokat is adnak nekik, együttérzőek és segítőkészek.
A negyedik szintén csapodár életmódot él, mindig bulizik, iszik, lefekszik mindenkivel, de most örül magának, mert ő se nagyon kellett senkinek, de most feleségül vette egy normális pasi és terhes is tőle, de így is rendszeresen ott van minden buliban és valószínűleg iszik is. Régebben a hozzánk közel lévő kisboltban dolgozott, de nem túl sokáig. Megkérdeztem egy ismerősömet, hogy tudja-e, hogy ez a csaj miért nem dolgozik már itt és azt mondta, hogy állítólag kirúgták, mert lopott.
Van 1 Rák férfi ismerősöm is, aki osztálytársam is volt régebben. Konkrétan azóta döngeti a nőket mióta tudja hogyan működik a kis nemiszerve. Amikor középiskolások voltunk volt egy Bak barátnője, akit meg is csalt ráadásul azzal a lánnyal, aki a barátnőjének a legjobb barátnője volt régebben, de nem tudta elsumákolni a dolgot, kiderült. Az érettségi óta ő is ilyen gyatra életmódot él. Együtt van egy tőle idősebb csajjal és az a lány tartja el.
Hát ennyit tudtam elmondani az én ismerőseimről.
De amúgy jó lenne leszallnotok a Rákról.
Hangsúlyozom, a Rák tud félrelépni, hisz ember nem vmi különleges lény, de ugyanúgy a Kos, Nyilas, Bakis tud.....ez nem horoszkóptulajdonság.
De ha a Rák biztonságban érzi magát, szeretik és viszontszeretik esze ágába sincs megcsalni a másikat. A félredugásnál mar nagy bajok vannak ált. a kapcsolatban.
Nem tudom, miért van ez így kipécézve. Meg hogy valakinek 4 Rák ismeròse van, es mind csapodár. Ilyen nincs.
Kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy nekem meg van 5 Halak ismerősöm és mind megcsalta mãr a párját, többször is.
Így azért ne forgassátok ki az asztrológiát.
Speciel én Rak no vagyok,32 eve hazas,es huseges.
A titkolozas se stimmel,mivel mi nem titkoljuk el a dolgokat,hanem zarkozottak vagyunk es nem fecsegunk ki mindent magunkrol.Tul sokat amugy se besuelunk,plane feleslegesen...
"Van 4 rák és ismerősöm és mindhárom csapodár"
XDDDDDDDDD
Rák vagyok. Eddig engem csaltak meg, velem szakítottak.
Nálam úgy működik ez a dolog, hogy nagyon sokat kell letegyen az asztalra az, aki velem akar lenni, mert nagyon nehéz elnyerni a bizalmamat (introvertált vagyok).
Sokat is tűrök, de ha tényleg elérte a határt az illető, simán kivágom az életemből, nincs pardon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!