Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyik csillagjegy...

Szerintetek melyik csillagjegy a legjobb az ágyban?

Figyelt kérdés

Indokoljátok is meg légyszi.

Kezdem:Mérleg

Mert nagyon gyengéd, szenvedélyes és romantikus.

Én skorpió vagyok egyébként. 18/L

A csillagjegyetek is írjátok meg ha kérhetem

2019. márc. 4. 20:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%

Kos.

Tényleg mindig tudja, mi kell.Teljesítette minden vágyam, még ha ki sem mondtam, ő akkor is tudta.Néha vad, néha gyengéd, fantáziadús.De romantikus,érzékeny is tud lenni.

Nos lehet, hogy nem minden kos ilyen.De ez az én tapasztalatom.

Skorpio nő.

2019. márc. 6. 22:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Rák♋! Abszolút csak jó élményeim kötődnek rák férfiakhoz. Rendkívüli szeretettel árasztanak el, ha tényleg nagyon szerelmesek.
2019. márc. 6. 23:49
 23/26 anonim ***** válasza:
38%
Ha csillagjegye alapján választod meg ágytársad, nem pedig érzelmi alapon, nem is érdemled meg, hogy bárki is szeressen.
2019. márc. 7. 12:03
 24/26 Helpforme válasza:

Érdekel a téma.

Kos F

2019. márc. 12. 21:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Skorpió nőként a skorpió partnerrel izzott legjobban az ágy.Olyan igazi hol vad,hol gyengéd, sohasem unalmas.

Bikával sem rossz,de ő néha meglepődött az extrém ötleteimtől.

Oroszlán volt még akivel mindent megadtunk egymásnak az ágyban de képtelenek voltunk együtt élni,sokat veszekedtünk. Jó dolog a békülős szex de nem minden nap.

2020. júl. 11. 13:20
 26/26 anonim ***** válasza:
A víz elemű jegyek Az is jó az ágyban akinek víz elemű jegyben van a holdjegyem. Nekem rák holdjegyem van.
2021. okt. 20. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!