Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyik csillagjegy...

Szerintetek melyik csillagjegy a legjobb az ágyban?

Figyelt kérdés

Indokoljátok is meg légyszi.

Kezdem:Mérleg

Mert nagyon gyengéd, szenvedélyes és romantikus.

Én skorpió vagyok egyébként. 18/L

A csillagjegyetek is írjátok meg ha kérhetem

2019. márc. 4. 20:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
A mérleg amúgy nagyon kényelmes, a kos a gyors numerákat szereti, az ikrek túl intellektuális az ágyban és nēha többet dumãl, mint cselekszik, , a bak/ , szűz merev és konzervatív, a halak sértődős, a nyilas a laza kapcsolatok híve és nem túl önzetlen, az oroszlán imád kapni, de adni nem biztos , a vizöntő pedig mindig újdonságra vãgyik, s ha nem kapja meg,elunja magát, és csak fekszik.
2019. márc. 5. 09:01
 12/26 anonim ***** válasza:
ja, én bika vagyok egyébként :)
2019. márc. 5. 09:05
 13/26 anonim ***** válasza:

Kos, vízöntő

Kos--> mindig tudja mi kell, figyelmes közben szenvedélyes és tüzes

Vízöntő--> minden beteg dologra rá lehet venni

Skorpió vagyok

2019. márc. 5. 09:34
 14/26 anonim ***** válasza:
34%
Mennyire vagy szőke?
2019. márc. 5. 15:32
 15/26 anonim ***** válasza:
28%

Fojtatom: Kos

mert szenvedélyes, vad

én kos vagyok egyébként. F

2019. márc. 5. 22:37
 16/26 anonim ***** válasza:
43%

Tüzes jegyként nekem a nyilas és bika férfiak stílusa tetszik leginkább, ők elismerik, ha egy nő szenvedélyes, mert ezt adják és igénylik ők is.

Kos jegyű is szenvedélyes, csak nagyon sokszor vannak furcsa ötletei, ami nem a szenvedéllyel és kölcsönös vonzalommal kapcsolhatóak össze, ez a skorpiónál is így van, aki szerintem inkább egysíkú, mint szenvedélyes.

2019. márc. 6. 05:24
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
A bika.Én is az voltam valamikor.De alvásban még mindig jó vagyok!
2019. márc. 6. 12:59
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy csillagjegyes takaróm. Nagyon jó, nem fázok és jól alszok alatta. Mindegyik csillagjegy rajta van, ezért azt mondhatom, hogy mindegyik csillagjegy jó az ágyban.
2019. márc. 6. 13:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Magnetár.
2019. márc. 6. 13:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Mindenkinek másra van igénye, ezért a kérdésednek nincs univerzális megoldása.

Nekem szűzként a legfontosabb, hogy a szex ne csupán két test ösztönös mechanikai súrlódása legyen, hanem mély összekapcsolódás folyamatos kommunikációval, gyengédséggel, és semmiféle rájátszás, közönségesség, igénytelenség nem jöhet szóba.

Szóval mindenki kiesik aki arra vágyik, hogy egy férfi a saját élvezetére, hátulról, hajtépős stílusban megerőszakolja.

Volt alkalmam nyilassal egymáson súrlódni egy éjszaka, akivel egy személyben megkaptam mindent, amire nem vágyom és semmit, ami fontos lenne.

Kos nővel még talán lehetne fokozni a kiábrándultságot.

A legharmonikusabban bak nővel működtem együtt.

A leglustábbak a bikák voltak, akik megengedték, hogy a világ minden idejét az ő kielégítésükre szenteljem, aztán elaludtak, pedig még folytattam volna.

2019. márc. 6. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!