Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő nő vélemények?

Vízöntő nő vélemények?

Figyelt kérdés
Én magam is az vagyok és érdekel hogy hogy látja a vízöntőket a többi jegy.

2019. febr. 22. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Elmondom én hogy látom:

Két keze és lába van, amely a földig ér. Két szeme és füle.

Erősen humanoid testfelépítésű.

Hajlamos idióta kérdéseket feltenni.

2019. febr. 22. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Vidámak, optimistãk, mindig van b) , gyakran c) tervük is az életre.

Gondolataik a szavaik előtt jãrnak, meg kell tanulniuk lassabban , odafigyelve beszélni.

Segîtőkeszek, de nem lehet őket kihasználni.

A kreatív, érzéki, intelligens partnert szeretik, a hosszas udvarlástól menekülnek. Mindig érezniük kell, hogy függetlenek, nem korlátozzák őket semmiben. . ( ezert gyakran lesz válás a vége, ha férjhez mennek, inkább lazább kapcsolatban érzik magukat jól, ahol bármikor kedvük szerint léphetnek, vagy ha szerencséjük van, talalnak pasit, aki igen hosszú pórázra engedi őket, cserébe azért a Vizöntő nő tud hűséges maradni.)

2019. febr. 22. 09:52
 3/7 anonim válasza:
7%
én is vízöntő nő vagyok. Ezeket az infókat melyik csillag súgta meg? Kicsit túl részletes ez így nem?
2019. febr. 22. 11:23
 4/7 Thoughtful válasza:
64%
Érzékeny lelkek vagytok de egyben kedvesek és segítőkészek empatikusak
2019. febr. 22. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

Ismerek egy vízöntő nőt, akinek az érzelmi szintje nagyjából egy faágéval egyenlő. Önző, irigy, soha nincs tekintettel senki másra, csak saját magára. Mindig is ilyen volt, gyerekként is, és nem is lát ebben problémát. Magáért mindent megtesz, másokért csak akkor, ha kap valamit cserébe. Céljai viszont nem igazán vannak, csak rövidtávúak, de persze kitartása nincs semmihez, de inkább másokat hibáztat és kifogásokat keres, ha valami nem jön össze.

A szeretetét kimutatni képtelen, saját bevallása szerint is. Nem jó beszélgetőpartner, inkább csak vicceskedni meg szórakozni lehet vele, de komoly témákhoz nem tud hozzászólni. Szeret mások tollával ékeskedni és hasznot húzni mindenből.

Aztán van még egy, ő csak felnőtt korára lett ilyen, előtte igazi társasági ember volt, mosolygós, ölelgetős, szeretgetős, de a látszat alatt ugyanúgy csaj a saját érdekei vezérelték.

Harmadik vízöntő ismerősöm egy volt osztálytársnőm, maga a megtestesült "semmilyen". Se nem negatív, se nem pozitív, csak olyan... semmilyen.

De olyan vízöntő havernő is van a társaságban, aki csak a szokásos női sunyiságokkal dolgozik néha, egyébként örökké vidám, mosolygós, nevetős, segítőkész, kissé butuska és ártatlan, de aranyos csaj, kicsit sem hasonlít az elsőként leírtra.

És még nem soroltam fel mindenkit... szóval nem hinném, hogy bármilyen jegyet lehetne általánosítani.

2019. febr. 22. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

olyat ismerek,akinek sok lelki problémája van,viszont sokszor nevetgél közben,szórakozik,mindig a figyelem középpontjában van,és sokszor kedves,de hamar fel is lehet húzni,és akkor nagyon undok tud lenni,de aztán beismeri,hogy bunkó volt,és sajnálja őszintén.szereti a divatot,a szépítkezést,(manikűr,fodrász,smink stb.)de nem zavarja a túlsúly,vagy hogy nem olyan szép alapból a külseje.Viszont az élettársával verekedni is szokott,vannak hisztirohamai.kirohanásai.Általában optimista és jókedvűnek tűnik ennek ellenére.a gyerekeinek mindent mindig fizet,akkor is,mikor már felnőttek lettek.Tényleg mindent.(ha kell albérletet,ha kell sok ruhát,iskolát,csomó édességet stb.....),akkor is ha neki kevés marad esetleg.

Valamiért sosem mertem neki megnyílni teljesen.de el szoktam vele beszélgetni azért.

én nyilas nő vagyok.

2019. febr. 22. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Mosolygos, mindenkivel egy szintig kedves, tarsasagkedvelo, kozvetlen, anyagias de nagyon a masodik szintet csak a penz utan erheted el nala.. vagy tarsadalmi “helyzet”(nepszeruseg) utan. Nagyon szep lany de a szemelyisege egy gyartosorral egyenlo, komoly temakrol nem igazan tud ertelmesen hozzaszolni maximum a “betanult” szovegeket. Csinos, legies szines az oktozkodese is...
2019. febr. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!