Milyen az ilyen szülő -gyerek kapcsolat?
Direkt ebbe a kategóriába tettem, mert ide többen tudnak válaszolni.
Aki nem hisz a horoszkópban és csak ennyit tudna hozzáfűzni, nyugodtan keressen inkább más kérdést.
Mérleg anya - Vízöntő lánygyerek
Akiknek hasonló a felállás, milyen viszonyban vagytok? Milyen a gyerek belső tulajdonságai?
Kor nem számít. Köszönöm.
Nálunk vízöntö anya,
Mérleg lány
én nem igazán figyelem a horoszkopot, söt soha nem olvasok el ilyet, igy foggalmam sincsen milyennek kellene lennünk.
Nekem lányom még csak 8 éves de elég fura kapcsolatunk van. A lányom mind külsöleg mind belsöleg totál más mint én. Egy csendesebb gyerek aki megfontolt és okosan gondolkodik. Èn a mai napig sokkal szeleburdibb vagyok mint ö most 8 évesen. Amit csinál az minden tökéletes, nagyon oda figyel a külsöségekre.
Na én annyira nem.
De én nagyon érezetetm vele, hogy szeretem, talán ezért is nagyon anyás, de nem bújos gyerek. Csak akkor lehet megölelgetni, ha ö is akarja, így mindig megvárom, hogy ö jöjjön oda puszit adni vagy megöleljen. Néha mondom neki, hogy jöjjön, de legtöbbször egy gyors ölelés és ennyi.
Nehezen ismerem ki, furcsa is egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!