Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy, ami...

Melyik csillagjegy, ami közelít a tökéleteshez?

Figyelt kérdés
És miért?
2019. jan. 12. 21:25
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében csak földjegyűeket soroltál. Azt kellene megérteni, hogy amíg neked földjegyből adótó stabilitás a preferált érték, addig másoknak lehet, hogy a tűzjegyűek szenvedélyessége, a levegőjegyűek intellektusa, vagy épp a vízjegyűek érzelmi mélysége.
2019. jan. 13. 11:35
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne vitatkozzatok vele!

Szerintem is olyan 10-12ev körül lehet ezzel a “igazam van és punktum” hozzaallasabol itelve

Legyen igaza ha attol alszik jol

2019. jan. 13. 13:28
 33/44 A kérdező kommentje:
19és fél vagyok, de am mindegy :)
2019. jan. 13. 13:59
 34/44 anonim ***** válasza:
18%

#17-es vagyok majd nem egy idősek vagyunk kérdező és egyet értek veled.

A mi generációnk számára ez a fontos amit a bak tud nyújtani én is pont emiatt nézek fel rá vagy azért mert bika vagyok és horoszkóp szerint álom páros:D

2019. jan. 13. 14:50
 35/44 anonim ***** válasza:
91%
19 es FÉL!! 😂😂😂😂
2019. jan. 13. 15:46
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem közelít a tökéleteshez, és mindegyik közelít a tökéleteshez. Ebben mind egyforma, csak másképp. Az ember meg sokkal összetettebb annál, hogy egyetlen jeggyel azonosítsuk, maga az asztrológia sem csak egy jeggyel jellemez. (A szórakoztató asztrológia meg csak játék.)
2019. jan. 13. 22:13
 37/44 anonim ***** válasza:
91%

hát ennek az egésznek most itt nagyon sok értelme volt

úgyis a személyre szabott horoszkópot kell nézni,vagy eleve felesleges hülyeség ez a csillagjegyek dolog, úgy ahogy van.

2019. jan. 13. 23:07
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
19 és fél, kiégek:D:D na, te aztán biztos nem vagy annyi!:DddD
2019. jan. 13. 23:10
 39/44 kreténpali ***** válasza:
78%

Kedves kérdező!

Mivel úgy látom érdekel a téma, próbálok válaszolni valami hasznosat.

Érdemes elkülöníteni néhány dolgot egymástól. A jegyet, a hozzá tartozó feladatokat, azokat a tulajdonságokat amik a jegyre jellemző és a napjegyű szülöttekre tűzdelt tulajdonságokat.

Ha ez megvan, és tiszta, hogy most nem az emberekről, hanem a jegyekről beszélek, akkor: A bika kezdő jegy, anyagias jegy, a kilépő pedig a skorpió, mélyre ható, spirituális.

Még egyszer, ez nem tulajdonságokra vonatkozik. Az emberi tulajdonságokra levetítve lehet egy jegyen belül is fejlett vagy nem, pl bikánál anyagi teremtés, vagy herdálás. Skorpiónál a mélyre hatolás képességéből adódóan gyógyítás, tanítás, vagy mély sebek ejtése.

A tökéletesség nem kívülről érkezik és nem elérendő cél. Mind tökéletesek vagyunk, csak nehéz látni a por miatt amit néha le kell törölgetni.

2019. jan. 14. 10:11
 40/44 anonim ***** válasza:
"kretén pali" nem is vagy kretén tökéletesen fogalmaztál. ment a kéz!
2019. jan. 14. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!