Melyik csillagjegy, ami közelít a tökéleteshez?
Ne vitatkozzatok vele!
Szerintem is olyan 10-12ev körül lehet ezzel a “igazam van és punktum” hozzaallasabol itelve
Legyen igaza ha attol alszik jol
#17-es vagyok majd nem egy idősek vagyunk kérdező és egyet értek veled.
A mi generációnk számára ez a fontos amit a bak tud nyújtani én is pont emiatt nézek fel rá vagy azért mert bika vagyok és horoszkóp szerint álom páros:D
hát ennek az egésznek most itt nagyon sok értelme volt
úgyis a személyre szabott horoszkópot kell nézni,vagy eleve felesleges hülyeség ez a csillagjegyek dolog, úgy ahogy van.
Kedves kérdező!
Mivel úgy látom érdekel a téma, próbálok válaszolni valami hasznosat.
Érdemes elkülöníteni néhány dolgot egymástól. A jegyet, a hozzá tartozó feladatokat, azokat a tulajdonságokat amik a jegyre jellemző és a napjegyű szülöttekre tűzdelt tulajdonságokat.
Ha ez megvan, és tiszta, hogy most nem az emberekről, hanem a jegyekről beszélek, akkor: A bika kezdő jegy, anyagias jegy, a kilépő pedig a skorpió, mélyre ható, spirituális.
Még egyszer, ez nem tulajdonságokra vonatkozik. Az emberi tulajdonságokra levetítve lehet egy jegyen belül is fejlett vagy nem, pl bikánál anyagi teremtés, vagy herdálás. Skorpiónál a mélyre hatolás képességéből adódóan gyógyítás, tanítás, vagy mély sebek ejtése.
A tökéletesség nem kívülről érkezik és nem elérendő cél. Mind tökéletesek vagyunk, csak nehéz látni a por miatt amit néha le kell törölgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!