Melyik csillagjegy, ami közelít a tökéleteshez?
Nos.. Bak vagyok, nem fogom fényezni magam, sem a jegyem, tisztában vagyok az előnyeivel, hátrányaival.
Számomra az ikrek a 12-es listán is 13. :D
Akiket szeretek,csodálok: Szűz,oroszlán,skorpió,nyilas, néha a kosokat.
Akik közömbösek: halak, vízöntő, rák, mérleg
Akikkel nem jövök ki jól: bikák, ikrek..
Na most a kérdésedre a válasz:
Oroszlán majdnem tökéletes, csak makacs, önző, öntörvényű.
Szűz majdnem tökéletes, csak kicsinyes, kritizáló, szorongó..
Stb,
A tökéletes csillagjegy az minden csillagjegy pozitív tulajdonságainak az egyvelege lenne, olyan nincs.
Kedves Kérdező,
nyugtass meg, hogy kb. 12 éves vagy. Azért ilyen kicsi a tudásod, és ezért ilyen strukturálatlan. Látszik, hogy összeolvastál mindenfélét. Sajnos az olvasmányélményeidet sem nem szűrted, sem súlyoztad, sem nem csoportosítottad, ezért ilyen gyermekded katyvasz az egész.
Az önbizalomnak és a tájékozatlanságnak ez a keveréke, amit képviselsz, ártani fog a tanulásban: eltakarja előled a valóságot.
Muszáj csatlakoznom az előttem szóló másik hetvenöt százalékoshoz.
Amit eddig felcsipegettél, az teljesen strukturálatlan, és hiányoznak a megfelelő alapok ahhoz, hogy a lexikális tudásod bármilyen szempontból is hasznos legyen.
Ha érdekel az asztrológia, mélyedj el benne! Ha nem, akkor ne hangoztasd a felkészületlenségedet.
Előző! Úgy, hogy az ő véleménye egyetemes igazság.
Fogadjunk, ezt is most olyan tapasztaltként éli meg, hogy a csúnya rossz skorpiók nem értettek vele egyet.
Kérdező,sajnálom hogy így kompenzálod tudatlanságod és butaságod.
Engem marhára nem érdekel hogy mit gondolsz,viszont azt nem értem hogy lettél ilyen elcseszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!