Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy, ami...

Melyik csillagjegy, ami közelít a tökéleteshez?

Figyelt kérdés
És miért?
2019. jan. 12. 21:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
66%

Nos.. Bak vagyok, nem fogom fényezni magam, sem a jegyem, tisztában vagyok az előnyeivel, hátrányaival.

Számomra az ikrek a 12-es listán is 13. :D

Akiket szeretek,csodálok: Szűz,oroszlán,skorpió,nyilas, néha a kosokat.

Akik közömbösek: halak, vízöntő, rák, mérleg

Akikkel nem jövök ki jól: bikák, ikrek..

Na most a kérdésedre a válasz:

Oroszlán majdnem tökéletes, csak makacs, önző, öntörvényű.

Szűz majdnem tökéletes, csak kicsinyes, kritizáló, szorongó..

Stb,

A tökéletes csillagjegy az minden csillagjegy pozitív tulajdonságainak az egyvelege lenne, olyan nincs.

2019. jan. 13. 00:33
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

nyugtass meg, hogy kb. 12 éves vagy. Azért ilyen kicsi a tudásod, és ezért ilyen strukturálatlan. Látszik, hogy összeolvastál mindenfélét. Sajnos az olvasmányélményeidet sem nem szűrted, sem súlyoztad, sem nem csoportosítottad, ezért ilyen gyermekded katyvasz az egész.

Az önbizalomnak és a tájékozatlanságnak ez a keveréke, amit képviselsz, ártani fog a tanulásban: eltakarja előled a valóságot.

2019. jan. 13. 07:54
 23/44 anonim ***** válasza:

Muszáj csatlakoznom az előttem szóló másik hetvenöt százalékoshoz.

Amit eddig felcsipegettél, az teljesen strukturálatlan, és hiányoznak a megfelelő alapok ahhoz, hogy a lexikális tudásod bármilyen szempontból is hasznos legyen.

Ha érdekel az asztrológia, mélyedj el benne! Ha nem, akkor ne hangoztasd a felkészületlenségedet.

2019. jan. 13. 08:31
 24/44 A kérdező kommentje:
Látom , itten majdnem mki asztromókus xd Szerintem , így a válaszokat végigolvasva meg saját tapasztalat, hogy tényleg a Bak jegy az, amiben majdnem megtestesül minden tökéletesség. Őt szorosan követi a Bika és a Szűz. A Kos, csak a harciassága miatt nem kerülhet be a top3ba :)
2019. jan. 13. 09:54
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez hogy jött ki?😂
2019. jan. 13. 10:59
 26/44 anonim ***** válasza:

Előző! Úgy, hogy az ő véleménye egyetemes igazság.

Fogadjunk, ezt is most olyan tapasztaltként éli meg, hogy a csúnya rossz skorpiók nem értettek vele egyet.

2019. jan. 13. 11:04
 27/44 A kérdező kommentje:
Nem bírod, ha nem tömjéneznek, mi? xd
2019. jan. 13. 11:14
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,sajnálom hogy így kompenzálod tudatlanságod és butaságod.

Engem marhára nem érdekel hogy mit gondolsz,viszont azt nem értem hogy lettél ilyen elcseszett.

2019. jan. 13. 11:22
 29/44 anonim ***** válasza:
Csak nem értek egyet. Ahogyan az általad felsorolt jegyekkel kapcsolatban sem a tökéletesség az első, ami beugrik. Kivéve a bakot, amit tényleg sok szempontból remek jegynek tartok, sok lehetőséggel. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon merev, vaskalapos tud lenni, illetve néha szenvedélytelennek érzem őket.
2019. jan. 13. 11:22
 30/44 A kérdező kommentje:
A Bak higgadt, megfontolt és racionális.Nagyon jó életvezetési tanácsokat ad. A Bika nagyon tud szeretni és nasgyon jó a stílusa. A szűz maximalista ,de elbír másokat is ismerni.Hát ezért amúgy :)
2019. jan. 13. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!