Melyik csillagjegy, ami közelít a tökéleteshez?
Kérdező!
Az egy óriási közhely, hogy a skorpiók megkeseredett bunkók. Néha tényleg jellemző rájuk, hogy ami a szívükön az a szájukon, de a finomkodás hiánya miatt hadd ne legyenek már tökéletlenek. :P
A Marsnak köszönhetően hihetetlen erő van bennük, amit a kossal ellentétben (akinek szintén a Mars az uralkodó bolygója) befelé fordítanak. Önreflexívek, nagyon céltudatosak, vonzódnak az "anyagon túli"-hoz, a végső kérdésekhez. A rák és halak mellett igazi ihletett művészlelkek. Szerintem a zodiákus legjobb emberismerői.
Viszont tényleg könnyen válhatnak dekadenssé is, és Általában haragtartóak. (Bár én pl. úgy engedem el a haragot, ahogyan a tegnapi újságot dobom a szemétkosárba, tehát rám pont nem jellemző.)
Én bika vagyok. Nem a legtökéletesebb jegy az enyém....Viszont az én jegyem a legstabilabb aki mindig a biztonságra törekszik.
Hiába ez a csillagjegyem és hiszek a horoszkópban de nem 100%-ban igaz rám.
Pl egyáltalán nem vagyok aza spórolós fajta kb kifolyik a kezemből a pénz égeti a zsebem ha több van. Állandóan jönnék-mennék nem szeretek itthon ülni folyton csavarognék. Plusz egyáltalán nem vagyok akaratos mindent könnyen feladok ami nem megy. Lehet hogy idővel majd beérek 20 éves vagyok és ez az állandóan csavarognék dolog 12 éves koromtól van bennem. Ami nagyon igaz hogy nekem kell mindenből egy fix be biztositom magam minden téren, ha egy ismerős barát felhív hajnal 1kor tényleg teljesen normálisan veszem fel a telefont és örömmel segítek.
Jó dolog az asztrológia izgalmas és önbizalmat add. Viszont az hogy mi a jó és a rossz ez relatív. Nekem a legvonzóbb jegy a bak meg magyarázhatatlan nem tudom miért... Perpill is ismerkedem egy fiúval aki bak és rengeteget beszélünk az első találkozásnál éreztem már valami furát. Amit mondott sose felejtem el "nagyon ritka az az ember akivel ennyit tudok beszélni".
Minden jegy különleges hisz az összes egy ember olyan mintha meg kérdeznéd a világot hogy hmm ki a legjobb ember a földön?
Te kit mondanál? :)
Már ne is haragudj de..felteszel egy kérdést...válaszol rá valaki...erre te leoltod hogy ne komolytalankodjon már,mert NEKED rossz tapasztalatod van a skorpiókkal ezért ők nem lehetnek a kérdésre a válasz??
Eszem megáll...Hát tud meg..én is a skorpiót mondom!
Legjobb barátnőm skorpió immáron 10.éve! És nála megértőbb,toleránsabb,szívvel teli lelélekkel még nem találkoztam.
Kolleganőm szintén skorpió!.Ami a szívén az a száján.Jó van egy nyers stílusa amit nem bír elviselni az olyan embertipus aki általában szeret magának hazudni.Szóval erre a teljesen szubjektív kérdésedre a válaszom: skorpió
24/N szűz
Szerintem mindenki úgy tökéletes ahogy van. Senki sem tökéletes és mégis mindenki az. A vélemények lehetnek eltérőek. Mindenki a maga módján tökéletes. A skorpiókban-kedves kérdező-pontosan ugyanannyi "hiba" van mint a többi csillagjegyben. De a hibát is lehet előnyre formálni. Szóval a kérdésedre nincs tökéletes válasz. Mindenki közelít hozzá és mégis senki sem áll ott előtte.
Halak nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!