Ha egy szám 3× szerepel valahol, az miért fontos? Mit jelent ha valakinek egyszerre van 3 nulla és 3 kilences a születési évében?
Pl. valaki 1990.09.10-én született éjjel 3 óra körül. Úgy tudom a 3-as, a 6-os és a 9-es szám nagy jelentőséggel bír a számmisztikában. Abban a fenti születési dátumban 3 db nulla, 3db 9-es és 2db egyes szám szerepel. Ha a számokat összeadjuk, akkor az eredmény 11 lesz - 1+9+9+9+1=29=2+1=11 (a 2db egyes a dátumból), ráadásul ott van a 3-as szám is, ugyanis az illető éjjel 3 óra körül született.
Én csak hobbi szinten foglalkozom számmisztikával, de érdekelne hogy mit jelenthet ez?
Kérem hogy csak azok válaszoljanak, akik értenek is a témához és tudnának segíteni, a többieket tisztelettel kérem hogy ne válaszoljanak erre a kérdésre. Előre is köszönöm.
A 11-es mesterszám,de dimenziókapu is.Valójában egy kapu a "másik világra", átjáró a tudat és a tudattalan között,biztosan ismered az "aratás" kifejezést pl. filmekből (Jupiter felemelkedése,Egyiptom istenei),a valódi aratás tavaly novemberben volt,ezoterikus körökben mindenki erről beszél,2018.11.11.-én... (3x11-dimenziókapu nyílt 3 szinten)
A 3-as a test-lélek-szellem egysége,a teljesség szimbóluma 3x7=21 a lélek száma,pont ennyit veszít a súlyából az ember halála pillanatában,a 7-es az asztrál-mentál síkokon belüli további szintfelosztások,a 9-es pedig az abszolút isteni teljesség,a "szellemi gyermek" (öröm,béke,feloldódás,egység)
Van egy ismerősöm,1997.09.19-én született,magas iqval rengeteg szellemi energiája van amit sokszor kell földelni,ennyit mondhatok,ha a sorsfeladatra gondolsz,akkor magad is kikeresheted bármelyik oldalon..
1#
Köszönöm a választ. Én nem keresek semmilyen sorsfeladatot, én csak arra voltam kíváncsi, hogy az 1990.09.10-nek van valami jelentősége-e?
Ugyanis az egyik barátom ebben az évben született. A születési dátumában 3db különböző szám szerepel (0, 1 és 9). Ebből 2db szám (a 9-es és a 0) 3-szor ismétlődik. A számmisztikában a 9 és a 0 különös jelentőséggel bír. Ugyanúgy a 3-as szám, ami a hatos és a 9-es többszöröse. (Az ismerősöm pedig pont éjjel 3 óra körül született.) A kettő db egyes szám, ami a születési dátumában szerepel, megtalálható az illető mesterszámában is.
Csak azért érdekelne ez az egész dolog, mert ehhez hasonlóval még soha nem találkoztam azelőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!