Rák csillagjegyűek! Nektek mennyire fontos egy barátság? Kiálltok a barátaitok mellett? Hamar megszerettek valakit?
Nekem egy barátság rettentő fontos, ha egy személlyel barátok leszünk, azt a barátságot nagyon szépen ápolom, és sokat is jelentenek nekem a barátok, ezért van az, hogy sok barátomat már 5-10+ éve ismerem.
Kiállok mellettük, nem kérdés, ha bántják őket, tiszta agresszív leszek olyankor. :D
És én pont, hogy nem szeretek meg hamar senkit. Nagyon-nagyon ritkán 1-2 embert és ennyi.
Nekem nem fontos.Gyerekkori barátnőim eltúntek, azóta nincs barátnőm.Olyan akivel minden titkomat megosztom,és a bizalmasom, nincs.Pár kollégával jóban voltunk,most nem olyan a kollektíva.A férjem viszont olyan mint a barátom, sok mindent elmondok neki...de minden gondolatom neki se.
Nem bízom a nőkben,sajnos ismerem milyenek...
#5!
Érdekes. Hasonlóak vagyunk. ;)
Semmit sem számít, hogy valaki rák :D Vannak barátaim, de egyátalán nem szeretek "eljárni" és mélyebb barátságokat fent tartani.
Ha néha beszélgetek, nevetek stb emberekkel, de igazán jó barátom nincs és nagyon nem is akarok.
Itt van a rák jellemzése. Ha elolvasod szinte mindekire ráhúzható ... Ha minden egyes "rák" szót kicserélném "bakk"ra sem tünne fel senkinek :D
9-es! Ez a te véleményed, szerintem egyáltalán nincs így.
Ha figyelmesebben elolvasnád, mindegyik csillagjegy jellemzése más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!