Mi a személyes véleményetek a rák jegy általános tulajdonságairól?
Figyelt kérdés
Most tegyük félre hogy természetesen ez személyenként változik, ilyesmi, csak kiváncsi vagyok hogy ha a köztudatban elterjedt "rák"-ról beszélünk, kinek mi jut eszébe róla, és hogy vélekedik, szereti vagy gyűlöli az ilyen típusu embereket2010. jún. 25. 18:08
11/20 anonim válasza:
A Rákokra egyébként jellemző még valami és csak ezt mi érthetjük meg. Kívülről sokszor "tedd ide-tedd oda" embernek tűnik sok Rák, de tulajdonképpen a maga kis módszereivel igencsak törtető és el tud jutni a kívánt célig. De sosem aljas módszerekkel, hanem mert rögtön érzékeli a lehetőségeket :)
12/20 anonim válasza:
az én barátom rák: ő kedves, szívesen ad mindenkinek, úgymond két kézzel szórja a pénzt RÁM hiába nincs neki sok...pedig nem kérem tőle h ezt tegye, azonban nagyon akaratos...
13/20 kayl18 válasza:
én is rák vagyok és sok helyen olvastam már hogy a a rákokra igaz hogy gyorsan változik a hangulatuk, és ez igaz is
16/f
15/20 anonim válasza:
idegesítenek! érzékenyek, nyalizósak, lassúak álmatagok, humoruk van, de nem értem..bonyulultak is tudnak lenni, néha meg kifejezett idegroncsok, ja és nagyon szeretnek inni, sok alkoholistát ismerek ebben a jegyben, de hát vízjegy, azokmeg ugye hajlamosak az ivászatra. egyik baj velünk hogy keménynek mutatják magukat, valójában pedig labilisak, bár lehet hogy csak irigykedem erre a színésziképességükre. a legutóbbi rákok is hatalmas csalódások, az egyik egy vallásos vetület mögé bújt rosszindulatú ember, a másik meg egy manipuláló imacsoportvezető, aki lányokat ejt teherbe házasság igéretével aztán abortuszra kényszeríti őket. szerintem a rák nők egy, kedvesebb típusa aranyos pl. Diana hercegnő, Tolnay Klári, de nagyon lesúlytó véleményem van erről a jegyről. A rák férfiak házasságra képtelenek, mindig szerelmesek mindenkibe.
16/20 A kérdező kommentje:
:D
igen így is lehet látni:)
2010. jún. 27. 17:56
17/20 kayl18 válasza:
most leírtál mindent magamról:D
18/20 kayl18 válasza:
az ivászatban kivétel vagyok, ugyan is nem iszom alkoholt
19/20 anonim válasza:
Kb 4 válasszal előttem : Figyelj csak te b@lf@sz! Én rák vagyok és egyáltalán nem illik rám ez a hülye leírás amit írtál. Az előzőek viszont igen :) És tényleg hamar változik a hangulatom :D
20/20 A kérdező kommentje:
ma 16:26!
a kérdésemben benne volt hogy az álatalános tulajdonságokra kérek véleményt. a válaszadó arra adott, így a válasza hasznosnak minősül. az hogy te nem érzedhugy hogy rád is igaz, az egyéni probléma :) és egyébként, hozzászólásodban megjelenik a rák jegy egyik tulajdonsága: sértődékeny, mindent azonnal magára vesz és próbála magát kis burkával megvédeni.
2010. júl. 20. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!