Igaz, hogy a bika nők szeretnek nagyokat enni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 20:17
11/26 anonim válasza:
a nagy véres hurkákat szeretik
12/26 anonim válasza:
lehetett sejteni, h erre a bikák válaszolnak és főleg azok, akikre illik az állítás. más jegyűekből is összegyűlne ennyi válaszoló
13/26 anonim válasza:
Én is bika nő vagyok és ha csirkét raknak elém akkor még a csontot is elrágom!
15/26 anonim válasza:
én is bika:)
megfigyeltem, hogy én étel-alkoholista vagyok
most kissé depis és két napja zabálok
azt nem mondanám, hogy nem látszik meg rajtam, de ismerősök szerint annyi biztos nem, mint amennyit eszek:)
más bika is kitartó a koplalásban, ha rájön az szükség?:)
16/26 anonim válasza:
:)Úgy olvastam, hogy a birka nők...
17/26 anonim válasza:
Akit én ismerek, az szó szerint habzsolja az életet :D Tehát lehet benne valami :D
18/26 anonim válasza:
De még mennyire. Azért ilyen lassúak. :)
19/26 anonim válasza:
Barátnőm is Bika és szeret enni, velem együtt pedig én skorpió vagyok!:)
20/26 anonim válasza:
21:16
én is bika nő. ha elég motivált vagyok akkor nagyon kitartó is, és mindent megteszek azért, amiben hiszek, amit igazán akarok. ha viszont cél nélkül maradok, nem teszek semmit ... a következő cél kitűzéséig. azt hiszem, erre mondja a külvilág, hogy a bikák kitartóak, de lusták ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!