The viper kérdése:
Bak férfi-Skorpió nő mennyire illenek össsze? Saját tapasztalatot szeretnék ha írnátok
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 22:50
1/8 anonim válasza:
semennyire, sajnálom, menekülj előle.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért? bőven ki fejtenéd ?
2011. jún. 19. 22:53
3/8 anonim válasza:
kérdező ha a horoszkóp azt mondja hogy nem illetek össze, akkor nem fogsz vele összejönni?
4/8 A kérdező kommentje:
de össze fogok! de nem hülyeség a pár horoszkóp van jelentősége de nem sok!
2011. jún. 19. 23:03
5/8 anonim válasza:
szerintem nagy hiba lenne így általánosítani az embereket, hogy skorpió vagy bak...
semmi jelentősége nincsen a viselkedés szempontjából.
saját tapasztalatot?! minden ember különböző, ne viccelj már!
6/8 anonim válasza:
úristen? bak férfi? akkor biztos olyan tapló állat, mint én, fuss, rohanj és olvass még több horoszkópot! van még lentebb!
7/8 anonim válasza:
Ideig-óráig nagyszerűen elvagyunk (én speciel inkább a humorosabbik fajtájával :)), de nem bírom sokáig az állandó védelmi álláspontját, úgyhogy jobbnak látom tartani a 3 lépés távolságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!