Férfiként melyik a legrosszabb csillagjegy párkapcsolat terén?
Figyelt kérdés
tudom hogy baromság, de mégis érdekel a dolog2010. jún. 23. 19:43
12/18 anonim válasza:
Nincs legrosszabb, se legjobb.
13/18 anonim válasza:
semmi baj se a nőkkel se az oroszlánokkal!Nem az a legrosszabb csillagjegy.Szerintem a skorpió is elég érdekes!
14/18 anonim válasza:
Az ikrek... Ugyanúgy flörtölnek barátnőimmel, más csajokkal, megcsalósak, stb..
15/18 anonim válasza:
Nem tudom h mennyire lehet rahuzni egy semat minden jegyre. En oroszlan lany vagyok, es rendszeresen magamhoz vonzom az oroszlan pasikat. Akikkel sokban hasonlitunk egymashoz (egoizmus, onfejuseg, stb tudjatok :)) es emiatt kicsinaljuk egymast. Eloszor jateknak indul es szorakoztato, megy a macska-eger jatek amit en nagyon szoktam elvezni.. de neha tullepunk a hataron es akkor mar nagyon rossz... nem tudom, ertitek e, mire gondolok. lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
25/L
17/18 anonim válasza:
a skorpió: birtokló féltékeny, megcsalós, beszólogatós hangulatember, de ugyanakkor megéri mert nagykaland, szenvedély, kiszámíthatatlanság, őrület
18/18 Ani7999 válasza:
A legrosszabb csillagjegyű pasi tapasztalat (eddigi) alapján a rák,és miért is?Őszintétlenek szerintem mindig jónak állítják be magukat hazudoznak átvágnak, bizonyos hitbe ringatnak aztán úgy szakítanak h bizonytalanságban tartanak és te majd meg őrülsz h annyira sem képes h eléd álljon (mert azzal megbántana ugye) és kimondja h vége helyette sosem szakít egyszerűen hazudik egy nagyot és eltűnik az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!