Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vajon miért vonzom ennyire a...

Vajon miért vonzom ennyire a Rák csillagjegyű férfiakat?

Figyelt kérdés
Kos vagyok Skorpió holdjeggyel és azt vettem észre, hogy nagyon vonzom a vízjegyű embereket főleg a Rákokat.
2018. szept. 30. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a holdjegyed végett, valamint a személyiséged miatt: a Rák csendes, magának való, a Kos hozzá képest harciasabb. Megj.: Én is Rák férfi vagyok:).
2018. szept. 30. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nem meglepő lévén,hogy a skorpió vízjegy,ahogyan a holdjegy is az érzelmekért felelős...aszondják a skorpió jól kijön a rákokkal,de nálam az aszcendens miatt sajnos kzárt,pedig lehet,ho sokban megkönnyítené az életem...nekem kicsit unalmasak.. :)
2018. szept. 30. 15:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen amúgy nálam is ez van, hogy hiába Skorpió a holdjegyem nekem unalmasak a vízjegyek. Vagy nem is az, hogy unalmasak, hanem túl érzékenyek és sértődösek nekem. Vigyázni kell nagyon, hogy mit mondasz nekik, mert megbántod a kis lelkét plusz túlsásogasan ragaszkodóak már-már megfulladok. Jobban szimpatizálok a föld jegyekkel Bika, Bak, Szűz és a Mérlegekkel.
2018. szept. 30. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Aszcendensed es holdjegyed miatt is... illetve akar akos napjegyed miatt is hisz sokban ellentetes a rakkal sokkal impulzivqbb, harciasabb..

Ha tudod a venuszod vagy a mars helyzetet is lehet magadhoz vonzod:) vagy a VII. haz helyzete is...Nekem ez skorpio :)

En rak vagyok ikrek aszcendenssel es oroszlan holddal.. 2 vizontovel volt komoly kapcsim, es ugy 4-5ot befujt az eletembe a szel...:-)))

Most egy bikam van rak aszcendenssel es bika holddal! :-))))

Szamomra kicsit lassu de izig verig imadom...:-)))))

2018. szept. 30. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
4, ha az aszcendensed Ikrek, akkor a 7. mindenképp Nyilas.
2018. okt. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!