Milyen egy szerelmes bak férfi?
Napjegyen kívül a bolygói nagy rész a bak jegyében áll.
Viselkedés, érzelmek kimutatása miben nyilvánul meg stb?
Ebbe a videóba tekerj bele 5:33-ig és nézd meg 5:41-ig.
Sajnos még nem tartok ott az asztrológiai tanulmányaimban, hogy erre érdemben válaszolni tudjak.
De itt van a tippem:
Mindenképpen célratörő az udvarlás terén, levakarhatatlan, túlzottan birtokló, ellenőrizgető. Van egy képe a nőről, és/vagy a párkapcsolatról. Van egy képe arról, hogy mit kell tennie az udvarlás vagy a párkapcsolat hatékony fenntartása érdekében. És ő ennek a képnek megfelelően cselekszik. Az nem zavarja, hogyha a valóság más, mint, ami az ő képe. Így nehezen veszi észre, ha a kiszemeltje/ párja valójában más személyiség vagy másak az igényei. A saját képeinek megfelelő elvárásokat maradéktalanul teljesíti, és azt hiheti, hogy ezzel ő tökéletes udvarló/ társ. Ha a képe itt vagy ott vagy több helyen eltér a valóságtól, akkor nem is hiszi el, nem érti meg az eltérést, egyszerűen vak ebben a vonatkozásban.
Az is egy lehetőség, hogy túlzottan befelé fordul és/vagy aggodalmaskodik, így a kezdeményezéssel vagy a továbblendüléssel akadhatnak nehézségei.
Az itt leírtakért, azok igazságtartalmáért, még túlzottan csekély asztrológiai ismereteimre hivatkozva, nem tudok felelősséget vállalni.
Kíváncsiságból kezdtem ezt tanulgatni, meg tapasztalat és megfigyelések.
Tekintsünk most el kicsit a baktól, hadd írjak példát, miért írtam, amit írtam.
Az én családomban van egy skorpiódömping, kapásból a szűk körben 4 skori van egy kupacon, anyai nagyapám, apám, anyám egyik testvére, és én, ezen kívül ismerősi körben még jóval több. Na most a skori jelleg többféleképpen nyilvánul meg bennünk, mind másképp éljük meg a skoriságot, mert mindenkinél más területen jön elő, és a párkapcsolataink is ennek megfelelően eltérők. A többi napjegyűnél sincs ez másképp.
Amúgy az egyik haverom bak és pont olyan mint ahogy az első leírta:D Bár a nővérem lány bakként is ilyen:D
Persze haverként ezzel nincs baj, de egy érzékeny lánynak nem feltétlen jó, bár ragaszkodást ki vált belőle minél jobban leszarom lesz a férfi.
Viszont ismerve szerintem nem is nagyon lehet az ő esetükben szerelemről beszélni. Nem csak megjátsszák, hogy nincsenek olyan mély érzelmeik, hanem tényleg nincsenek és tényleg nagyon sóherek. De legalább következetesek és ésszerűek a legtöbb esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!