Milyen egy szerelmes bak férfi?
Hogy viselkedik mennyire mutatja ki?
Mindenre kíváncsi vagyok :)
Első köszi.
Jöhetnek még, esetleg saját tapasztalat stb
Ugyan nem voltam kapcsolatban bak jegyű férfival, de évekig kitartóan jött utánam, akart engem, hiába volt neki több kapcsolata mindig keresett ha épp "szakítottak" hosszabb rövidebb időre..
-nagyon kitartoak
-ragaszkodoak( meg a szxxrhoz is)
-csaladcentrikusak
-anyagiasak!! De nagyon ( abban a tekintetben hogy mindig dolgoznak és dolgoznak hogy szebb és jobb legyen minden ami van.)de mindig a pénzről beszel
-de ennek ellenére nagyon jó lelkű nem fukar, de felesleges dolgokra nem költ!
-szereti a maga számára szép dolgokat
-kissé irigy másokra akiknek a szebb és több van
Én rakkent éltem meg ezeket a dolgokat, bolt egy közös ismerősünk neki gyakran panaszkodott rólam ha épp nem foglalkoztam vele úgy amennyit ő szeretett volna stb!
Nagyon akart volna engem, annak ellenére is ha épp valamelyik noje a szexel magához láncolta..
Nekem sosem kellett eléggé nem igazán mozgatta meg a fantáziám, arra meg hogy sort töltsön meg nem az én világom... pedig eléggé "érdekes " dolog szamomra a szex:-)
Aztán csúnyán adtam a tudtara hogy azt a pici jót is amit csinált Velem nem jól csinálta, és hogy felejtsen el maximum baráti kapcsolat ahogy eddig is mindig nekem mondta el a ..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!