Mit gondoltok, a nyilas férfiröl? (kapcsolat terrén) F/35
Bocsi, de Nyilasként az esélytelenek nyugalmával indulj neki a párkapcsolatoknak.
Kivéve, ha a rad
Azt hogy ne higgy ilyenben. Nincs ilyen csillagjegyekre lebontott azok által kapcsolatokat predesztináló tulajdonságjegyek. Mások vannak amik a kapcsolatra hatást gyakorolnak. Pl.: mi az érdeklődési területetek, mi a hobbitok, mi a véleményetek a gyerekvállalásról, közös-e a hitetek, esetleg az intelligencia szintetek, kapcsolati hiedelmetek, baráti társaság, család is meghatározó...stb
De ha hited szerint még is van "nyilas" férfi, akkor kérdés az, hogy mennyire hiszel ezekben, mennyire hagyod, hogy befolyásolják az életedet, mennyire veted ezek alá az életedet. Mert ha úgy gondolod, hogy van, akkor az is lesz.
A Bibliában van egy mondás (nem tudom kívülről), amit Jézus mondott: A hited gyógyított meg..., vagy mikor imádkozik az Atyához, akkor mondja, hogy az akaratod szerint. Ugyanez szerintem érvényes ide is. Legyen a te hited és akaratod szerint. Ha be akarod skatulyázni magad a csillagjegyek által, akkor legyen meg a hited és akaratod szerint. Tehát nincs választásod, szabad akaratod más lenni: nyilas vagy, megszívtad (mint ahogy fentebb írták...)
Egy kilőtt nyílhoz hasonlatos az energiája.Ha célba ért, keres egy új kihívást, akár máshol is.Vagy nem keres és akkor beletunyul a kapcsolatba,elfogy a kezdeti láng. Társasági lény, megköthetetlen, igazi partiarc.Haverok, buli, hanta.A szerembe szerelmes. Jellemző rá a szerencsejáték, a szenvedélybetegségek, ivás, drog.
Bocsi, a szépeket már leírták előttem :)
Ha zodeákus jegyeit nézed mindenkinek akkor kizárod magad egy jó kapcsolat lehetőségéből szinte bárkivel.
Ne legyél babonás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!