A Vízöntő milyen kapcsolatot ápol a Skorpióval, Rákkal, Nyilassal és az Oroszlánnal?
Három vizontom volt akikkel kapcsolatban is voltam, illetve a jelenlegi egy oroszlan.
Ezek csak napjegyek, de a legutóbbi vizontommel 3 évig voltunk együtt. Nem egy felhőtlen szerelem volt sajnos, szinte csak tanultunk a másiktól mintsem élveztuk volna a masikat. A szex viszont nagyon jó ezekkel a jegyekkel szamomra:-)
Mindegyik vizim, rettentően feltekeny volt, közben meg csak magukból indultak ki. Nagyon humorosak, alapjában veve vonzom a vizontoket, értik a humoromat, illetve nagOn vonzodunk valamiert a másikhoz. Nem lehet lekötni hosszú időn keresztül egy igazi vizontot. Egymagad. ;-) Engem ok nem tudtak így ketten két irányban mentünk de talán azért is tartott ameddig tartott. Viszont nagyon érzékenyek, illetve ha tényleg szerelmesek kepesek megeroltetni magukat is szepeket cselekedni!:-) Magukhoz kepest persze ez hegyeket megmozgató dolog!:-)
rak no/ikrek aszc
21
Apám,2 unokatestvérem,a nagynéném és az egyik osztálytársam.
Apámat szeretem;a 2 unokatestvérem közül az egyiket kifejezetten utálom,a másikkal el vagyok,a nagynénémmel változó a kapcsolatom.
A skorpió osztálytársam pedig kb. fél éve tetszik :D
Nővérem oroszlán. Gyakran veszekszünk,de utána mindig kibékülünk. És őt is szeretem,gyakran szervezünk közös programokat.
Nem sok Nyilast és Rákot ismerek (néhány osztály/évfolyamtársam),de velük se vagyok rosszban;csak nincs közös témánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!