Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Vízöntő milyen kapcsolatot...

A Vízöntő milyen kapcsolatot ápol a Skorpióval, Rákkal, Nyilassal és az Oroszlánnal?

Figyelt kérdés

2017. nov. 16. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
én skorpió vagyok, a párom vízöntő, 35 éve házasságban
2017. nov. 16. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
jót.
2017. nov. 16. 18:27
 3/9 anonim válasza:
Én Vízöntő vagyok, a Skorpiókat mindet nagyon bírom, akivel eddig találkoztam, szerintem nagyon karizmatikusak és hatással vannak rám. Közeli Rák ismerősöm egy van, ő a barátnőm volt, de már nem jövünk ki jól. Nyilas sok van a családomban is, de velük természetesen más a a kapcsolat, mint egy nem vérrokonnal. Egyébként nagyon öntörvényű, és néha idegesítő emberek, de imádnivalóak egyben. Az Oroszlánok szerintem jófejek, kijövök velük, bár egy Oroszlánnal sem vagyok komoly kapcsolatban.
2017. nov. 16. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
En skori no vagyok volt parom pedig vizonto. Szexualis teren nyitottak es brutalisan szenvedelyesek, vallalkozo szellemuek voltunk am a mindennapokban fojamatosan csak martuk egymast. Hosszu tavon nem a legjobb
2017. nov. 29. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Három vizontom volt akikkel kapcsolatban is voltam, illetve a jelenlegi egy oroszlan.

Ezek csak napjegyek, de a legutóbbi vizontommel 3 évig voltunk együtt. Nem egy felhőtlen szerelem volt sajnos, szinte csak tanultunk a másiktól mintsem élveztuk volna a masikat. A szex viszont nagyon jó ezekkel a jegyekkel szamomra:-)

Mindegyik vizim, rettentően feltekeny volt, közben meg csak magukból indultak ki. Nagyon humorosak, alapjában veve vonzom a vizontoket, értik a humoromat, illetve nagOn vonzodunk valamiert a másikhoz. Nem lehet lekötni hosszú időn keresztül egy igazi vizontot. Egymagad. ;-) Engem ok nem tudtak így ketten két irányban mentünk de talán azért is tartott ameddig tartott. Viszont nagyon érzékenyek, illetve ha tényleg szerelmesek kepesek megeroltetni magukat is szepeket cselekedni!:-) Magukhoz kepest persze ez hegyeket megmozgató dolog!:-)

rak no/ikrek aszc

21

2017. dec. 3. 16:31
 6/9 anonim válasza:
A nyilasokat nem szeretem a többit igen.
2018. márc. 1. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Apám,2 unokatestvérem,a nagynéném és az egyik osztálytársam.

Apámat szeretem;a 2 unokatestvérem közül az egyiket kifejezetten utálom,a másikkal el vagyok,a nagynénémmel változó a kapcsolatom.

A skorpió osztálytársam pedig kb. fél éve tetszik :D

Nővérem oroszlán. Gyakran veszekszünk,de utána mindig kibékülünk. És őt is szeretem,gyakran szervezünk közös programokat.

Nem sok Nyilast és Rákot ismerek (néhány osztály/évfolyamtársam),de velük se vagyok rosszban;csak nincs közös témánk.

2018. márc. 25. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első mondat végéről lehagytam,hogy Skorpió,bocsi.
2018. márc. 25. 12:03
 9/9 anonim válasza:
Oroszlán vizöntő nagyon jó páros
2019. márc. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!