Milyennek látjátok őket?
egy halak jegyűt ismerek, ő is ilyen :) (illetve többről nem tudom :))
egyébként a nyilas és a bika ismerőseim is teljesen olyanok, mint amit a jellemzésük ír róluk.
3 bikát ismerek (3-ról tudom, h. az): aput, volt barátomat, jelenlegi barátomat. mintha egy katafára készültek volna :D :)
Én is halak vagyok, nagyon érzékeny és kicsit sértődékeny, de kétszínűnek és irigynek nem mondanám magam, és mások sem... :D
A többi halak ismerősöm sem kétszínű vagy irigy..
De szerintem az emberi személyiséghez semmi köze a horoszkópnak. Minden ember másmilyen, és ez így jó :)
én halak vagyok, de most megvédem magam :)
nem vagyok se nem irigy, se nem sértődékeny, érzékeny vagy kétszínű. lehet, hogy a halaknak ezek a gyenge pontjaik, akkor ezeken kell megtanulniuk túllépni.
Én halak vagyok, az igaz rám, hogy érzékeny néha sértődékeny de irigy abszolút nem vagyok. Viszont az egyik ismerősöm az oroszlán, na ő nagyon irigy típus.
Viszont szerintem ez nem horoszkóp függő.
A nővérem (36 éves) Halak. Senkiben nem láttam még ennyi önzetlenséget és együttérzést, mint benne, bár a hangulata elég változékony.
Viszont egy Halak barátnőmben iszonyat nagyot csalódtam tavalyelőtt. Kibeszélt, befeketített mások előtt, egy aljas kis hazug dög.
Minden jegynek vannak harmonikus és diszharmonikus szülöttei is.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!