Újra összejönni az exszel mennyi idő után? 10évet voltunk együtt, de mindketten szenvedünk mert szeretjük a másikat.
10 évig vtunk együtt, ebből munka és egészségügyi problémák miatt az utolsó 2-3 év kb teljes elhanyagoltsággal, intimitás nélkülözéssel járt, így elhidegültünk, nem volt közös jövő se tervezgetve se semmi.
Most szakítottunk és az exem hirtelen rádöbbent, hogy ugyanazt akarja már ő is amiket én anno akartam... Olyan hihetetlen és fájdalmas. De ha meglátom a rossz emlékek törnek fel, miközben a szívem imádja. Ezért most megszakítottam 1 hónapja vele a kapcsolatot.
Valaki volt ilyen helyzetben? Lehetséges h a szív nyer? És elmúlnak a sérelmek nyomai és újra egymásra találunk?
Ha igen, mennyi idő volt ez másoknál?
Köszönöm! 30L, párom 30F
Azt nektek kell tudni, de az idő mindent meg szépit.
A rosszat hajlamos az ember nem figyelembe venni, elfelejteni.
Mert itt senki nem tudhatja hogy mi volt köztetek és mi lesz, mennyire vagytok kompromisszum készek.
Miért szenveszteted magad??? Nem megcsalt, nem becsapott. Nyilván adnék neki még egy esélyt ezek tudatában.
Mi is szakítottunk 3 év után 2 hónapra hasonló okok miatt, de mind ketten szenvedtünk. Ő a barátaimnál kérdezősködött utánam stb. Nagyobb volt a büszkeségünk az elején mint a szerelmünk, de ahogy teltek a hetek hiányoztunk egymásnak rájöttünk nem tudunk egymás nélkül élni. És két hónap után teljesen véletlenül találkoztunk, soha nem felejtem el azt a pár percet. Pontosan mint ezekeben a nyálas filmekben szószerint megfagyott a levegő és csak lestük egymást majd nyilván beszélgettünk és azóta együtt vagyunk, ennek már 4 éve. És azóta soha nem engedtük meg azt hogy ha össze is vesztünk egy napnál tovább ne beszéljünk.
Még egy próbát megér!
Mi 9 évet húztunk együtt le,párommal,jóban-roszban.
Majd élet szétválasztott minket,14 pokoli hónapra.
3 éve ismét eggyütt vagyunk.Kapcsolatunk sokat erősödött.
35 N,43 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!