Ez komoly, ennyire gyér lehet egy horoszkóp?
Figyelt kérdés
"Előfordulhat kisebb emésztési zavar zaklatott lelkiállapota miatt, jobb, ha ma nem eszik semmit. Ezzel szemben kedve lehet az otthonában rendet tenni, kisebb felújítási munkálatokat elvégezni, vagy kicsinosítani az egyik szobát. Elromolhat takarítás közben a porszívója, ezen megint csak feldühíti magát."
Astronet, skorpió...
2018. máj. 17. 03:16
1/11 anonim válasza:
A várhatóhoz képest egészen jó! - hiszen tudja, van porszívód.
Semmitmondó hókuszpók, megfelelő embereknek...
2/11 anonim válasza:
Az általános napi horoszkópoktól ne várj sokat. Olvass el több oldalt is, aztán válaszd ki, ami neked szimpatikus. :-)
3/11 anonim válasza:
Skorpió vagyok. Kipróbáltam a porszívót, működik. :)
5/11 anonim válasza:
Ne higyj a napi horoszkópnak,az hülyeség.
6/11 anonim válasza:
Néha beletrafálnak, véletlenül ráhúzható épp valamire, néha meg vicces, szórakozásnak jó ezeket a napi horoszkópokat elolvasni, de kb. ennyi is.
8/11 anonim válasza:
En skorpio vagyok. Teljesen jo az emesztesem, nem vagyok zaklatott, nincs kedvem rendet tenni es felujitani barmit is,es a porszivo is mukodik. Akkor most vagy velem van a baj, vagy azokkal akik hisznek a horoszkopban?
9/11 A kérdező kommentje:
Vizsgám volt és azelőtt szoktam megnézni xDDD
Csak olyan logikátlan.. ne egyél de azért csinálj durva fizikai munkát. Hátha kidőlsz a sorból. :D
A porszívó meg hát... most komoly? Nem arra voltam kíváncsi, hogy megmondják konkrétan mi fog elromlani és nagyon egészségtelen életmód tanácsot kapni. :D
2018. máj. 17. 16:51
10/11 anonim válasza:
Én csak szórakozásból nézegetem meg. Na, és a vizsgád hogy sikerült? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!