Milyen "pofonegyszerű" elemzési példákkal tudjátok igazolni, hogy a születési horoszkóp "halálosan komoly", ill. amit a pszichológiatesztek, kézíráselemzések mutatnak, azt is megerősíti?
Szerintem csak a jóslás része hülyeség, a személyiség jellemzésben tényleg van valami. Én anno feljegyezgettem az ismerőseim horoszkópját, és őket hasonlítgattam össze, hogy mik a közös jellemzőik. Ez nagyrészt egyezni szokott a könyvekben leírt tulajdonságokkal. Persze beleszól a neveltetés is a dologba.
Nem hiszem hogy a blygók, csillagok állása miatt. Lehet hogy azért, mert aki pl télen, hidegben születik, teljesen máshogy kezdi az életet, mint a nyári születésűek.
Ezt most személyesen tapasztalom a saját gyerekeimnél.
' a születési horoszkóp "halálosan komoly" '
Ezt minden felesleges bizonítás nélkül el kell fogadni, hiszen akinek születési horoszkópját hivatásos, nagytudású aztrológus készíti el, az a személy meg fog halni!
.
Mindenki más is, csak ők szegényebben, horoszkóp nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!